Høy pris på hytteparadis

Utenriksminister Jonas Gahr Støre og familien gleder seg nok til sommeren. Hytta ved vannkanten utenfor Arendal har fantastisk beliggenhet.

HERLIG PÅ HYTTA: Med privat brygge og tre bygninger har familien Støre nok av plass å boltre seg på. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
HERLIG PÅ HYTTA: Med privat brygge og tre bygninger har familien Støre nok av plass å boltre seg på. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Steinkast fra sjøen!


Jonas Gahr Støres hytteperle er oppført bare noen få meter fra vannkanten. Eiendommen har dessuten to mindre bygninger og et naust. Utenriksministerens fritidseiendom i Kilsund - tolv kilometer nordøst for Arendal - ligger svært skjermet. Fra deres egen brygge med stupebrett, ser familien rett ut i havgapet.


Da Gahr Støre overtok hytta i mai i fjor punget han i følge Se og Hør ut med hele 6,5 millioner kroner. Støre har en formue på flere titalls millioner kroner. Han arvet en betydelig sum etter bestefaren, som hadde eierandeler i Jøtul-konsernet.


Statsminister Jens Stoltenberg nyter familiens flotte landsted på Hvaler i Østfold, som er registrert på moren Karin, faren Thorvald og tanten Ingeborg Augusta Stoltenberg. Her disponerer statsministeren og hans familie dessuten en rå skjærgårdsjeep med 150 hestekrefter.


Utviklingsminister Erik Solheim står i eiendomsregisteret oppført med nesten 30 tomter i Øyer kommune ved Lillehammer. Eiendommene, som han eier en tredel av, er i hovedsak regulert til landbruk oog fiske. Solheim forsøkte å få omregulert deler av eiendommene til hytteområde, men det fikk han ikke lov til. Dermed gikk SV-politikeren glipp av en del millioner... Solheim har selv hytte i samme område, som han benytter så ofte anledningen byr seg.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer