- Houstons død hjalp meg å bli edru

R&B-stjernen Mary J. Blige søkte hjelp for alkoholproblemene etter Whitney Houstons bortgang.

VAR ALKOHOLIKER: Mary J. Blige er en av verdens mest suksessrike kvinnelige R&B-artister. Her med ektemannen Kendu Isaacs.  Foto: All Over Press
VAR ALKOHOLIKER: Mary J. Blige er en av verdens mest suksessrike kvinnelige R&B-artister. Her med ektemannen Kendu Isaacs. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da popstjernen Whitney Houston døde under tragiske omstendigheter i februar i fjor, fant R&B-stjernen Mary J. Blige (42) endelig en grunn til å skru korken på flaska.

Den suksesfulle artisten slet lenge med alkoholproblemer, men Houstons dødsfall fikk henne til å innse en gang for alle at hun trengte hjelp.

- Jeg ville ikke på rehab. Jeg tror at at det mennesker kan hjelpe meg med kan Gud gjøre enda bedre. Derfor bestemte jeg meg for å be og søke trøst hos Gud på egenhånd, og det fungerte, forteller sangfuglen til Los Angeles Confidential magazine, ifølge Contactmusic.com.

Blige innrømmer at hun tidligere hadde prøvd å lære seg å drikke alkohol kun i sosiale sammenhenger, men at det var veldig vanskelig for henne.

- Jeg klarte det ikke. Testen kommer når man må velge om man drikker for å være sosial eller for å dekke over depresjon, skyldfølelse og skam. Jeg forsto at jeg måtte slutte. Whitney Houstons død påvirket meg enormt. Dødsfallet er en av grunnene til at jeg stoppet. Jeg så hvordan hun ikke klarte å opptre lenger. Jeg tror virkelig jeg er ferdig med alkohol nå.LES OGSÅ: Slo ektemannen til blods

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer