Hottest i verden - igjen

Sjokkert Eva Longoria med ny rekord i amerikansk manneblad.

SJOKKERT: Eva Longoria - verdens hotteste for andre år på rad. Foto: All Over Press
SJOKKERT: Eva Longoria - verdens hotteste for andre år på rad. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eva Longoria fra Frustrerte Fruer er av magasinet Maxim kåret til verdens hotteste kvinne - for andre år på rad. Eva er dermed den første beholder førsteplassen på Hot 100-listen fra året før.


Listen navngir de mest suksessrike kvinnene innen film, TV, musikk, sport pg mote, som har "stor oppstandelse rundt seg, udiskutabel skjønnhet og en lovende karriere".


- Jeg ble faktisk veldig sjokkert over at jeg kom med på listen i fjor, og når jeg nå får tittelen for andre år på rad - jeg kunne bare ikke tro det, sier Eva.


Listen inkluderer også to av Evas kolleger fra Frustrerte Fruer; Nicollette Sheridan på 48. plass og Teri Hatcher på 73. Men på plassene rett bak Eva havnet Jessica Alba, Lindsay Lohan, Angelina Jolie, Stacy Keibler, Scarlett Johansson, Cameron Diaz, Kate Bosworth, Keira Knightley og Christina Milian.


- Jeg ville ha stemt alle "Fruene" inn på listen, sier Eva som hevder at basketball-kjæresten Tony Parker er svært stolt.


- Han synes han er sammen med en vakker jente hver dag, så for ham er det som å få bekreftet det han allerede mener.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer