Petter Stordalen:

Hotellkongen ble kastet på sjøen av sønnene

Etter tap i Bezzerwizzer mente sønnene at Petter Stordalen hadde behov for å avkjøles.

TAPTE: Petter Stordalen tapte i spill mot sønnene. Det resulterte i et bad for hotellkongen. Her sammen med kona Gunhild Stordalen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
TAPTE: Petter Stordalen tapte i spill mot sønnene. Det resulterte i et bad for hotellkongen. Her sammen med kona Gunhild Stordalen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

(Seoghør.no): Hotelkongen Petter Stordalen (54) er kjent for å ikke holde igjen på kruttet, spesielt når det kommer til fester.

Men nå kan det imidlertid se ut til at det går hardt for seg når familien Stordalen samles til spillkveld.

Hotellkongen har nemlig delt en video på sin Instagram-profil hvor han blir kastet på sjøen av sønnene.

– Det var kidsa som mente jeg hadde behov for en avkjøling, forteller 54-åringen til Seoghør.no og legger til at det var etter at de hadde spilt Bezzerwizzer, et spørrespill.

Saken fortsetter nedenfor.

Han forklarer videre at han ikke var alene med å havne i vannet.

– Jeg fikk til slutt dratt alle med i vannet, legger han til.

Under videoen skriver Stordalen at han fikk hjelp av hunden Öbbe som prøver å hjelpe han.

«Fatter'n må i vannet etter tap i spill. Ôbbe prøver å hjelpe meg», skriver han under videoen.

Vil ikke presse barna

Det kan imidlertid late til at det var god stemning da Stordalen ble kastet på sjøen. I et tidligere intervju med Dagbladet Magasinet har 54-åringen fortalt at til tross for at hans tre barn, Emilie Anker Stordalen, Henrik Anker Stordalen og Jakob Anker Stordalen har vist interesse for hans spennende jobb, at det ikke ligger noe press på dem fra pappas side.

– Det er ikke noe press i det hele tatt på at noen av barna skal overta. Jeg har ikke overført noen aksjer til mine barn foreløpig, sa han i intervjuet.

På spørsmål om at han håpet at de en dag vil overta hotellbusinessen svarte han:

– Jeg har egentlig ikke reflektert over det før det siste året. Dette har vært det jeg har jobbet med, det har vært mitt liv. Og så kan det bli deres. Plutselig har de begynt å interessere seg for det jeg holder på med. Alle tre. Kanskje de har sett at det jeg gjør er moro.

De tre barna har Stordalen med ekskona Ingrid Fuglehaug, som han har et svært nært forhold til. Både barna og ekskona var med da Petter og Gunhild feiret jul på luksushotellet Le Saint Geràn på øya Mauritius i 2011.

– Ga altfor mye gass

Dette er imidlertid ikke første gang Stordalen har skapt overskrifter i forbindelse med vann.

Under Petters hotellåpning i Malmö i 2015 gikk det galt for 54-åringen.

Saken fortsetter nedenfor.

Petter Stordalen i Malmö på hotellåpning, da han ankommer med et smell fra vannet og opp på brygga. Vis mer

Etter å ha kjørt en vannscooter opp på land for en spektakulær entré, avslørte hotellkongen at det kunne gått veldig galt.

– Jeg ga altfor mye gass og det gikk altfor fort, fortalte Stordalen til Seoghør.no den gangen.

Til tross for at det kunne gått fryktelig ille med den norske kjendisen, kom han fra hendelsen med en forstuet finger og mørbanket kropp.

– Gunhild har sjekket meg og det er heldigvis ingenting som er brukket, forklarte han.

Alvorlig syk

Petter giftet seg med Gunhild Stordalen i 2010 i et luksusbryllup i Marrakesh, Marokko.

Siden den gang har Gunnhild blitt alvorlig syk. Helt siden 2014 har hun kjempet med den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerose.

I oktober i fjor erkjente hennes ektemann at hun ikke kommer til å få noe langt liv.

image: Hotellkongen ble kastet på sjøen av sønnene

Han forklarte til svenske Göteborgs-Posten at de tidligere stamcelletransplantasjonene har gått bra, men la vekt på at behandlingene er eksperimentelle. Dermed er det umulig å vite når, eller om, kona vil bli frisk.

– Usikkerheten er stor, og dette er den siste sjansen vi har. Vi vet at Gunhild ikke kommer til å få et veldig langt liv, men at hun kommer til å få et spennende og godt liv.

– Vi vet bare ikke hvor lang tid vi har, sa Stordalen til den svenske avisa.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 16.10.2015 - DET GÅR LITT OPP OG NED: Petter Stordalen snakket om kona Gunhilds sykdom da han gjestet «Skavlan» fredag 16. oktober. Video: NRK Vis mer

LES OGSÅ: Feiret bursdag med toppløsbilde