Nicky Hilton fikk en datter:

Hotellarvingen er blitt tobarnsmor

Julegaven kom tidlig for Nicky Hilton.

BLE MAMMA: Paris Hiltons lillesøster, Nicky Hilton ble tobarnsmor 20. desember. Fredag delte hun den glade nyheten. Foto: AFP
BLE MAMMA: Paris Hiltons lillesøster, Nicky Hilton ble tobarnsmor 20. desember. Fredag delte hun den glade nyheten. Foto: AFP Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I juli ble det kjent at Nicky Hilton (34) og ektemannen James Rothchild ventet sitt andre barn, knapt et år etter at de ønsket sitt første barn, datteren Lily Grace velkommen.

I år kom jula tidlig for ekteparet, da Nicky fredag, delte den glade nyheten om at de har blitt foreldre for andre gang.

- Julen kom tidlig. 20. desember ønsket James og jeg en liten jente, Teddy Rothchild velkommen til verden. Føler meg svært velsignet i disse høytider, skriver hun på Twitter.

Stjernen som flittig deler bilder fra sin hverdag på sosiale medier, har ikke delt noe bilde av sin nye øyensten med fansen.

Etter å ha vært kjærester i tre år forlovet Nicky og James seg i august 2014 på en ferietur til Lake Como i Italia. Året etter giftet paret seg i et storslått bryllup i hjemmet til prins William og hertuginne Kate, på Kensington Palace i London.

GIFT: Nicky og James giftet seg i fjor. Nå er de blitt tobarnsforeldre. Foto: Splash News
GIFT: Nicky og James giftet seg i fjor. Nå er de blitt tobarnsforeldre. Foto: Splash News Vis mer

Før bryllupet i fjor, snakket forlover Paris Hilton varmt om søsteren og hennes utkårede.

- De er perfekte for hverandre, de er bestevenner. De er så lojale mot hverandre og så forelsket. De er som en prins og en prinsesse. Jeg tror det er viktig å finne en man stoler på og elsker og vil tilbringe resten av livet sammen med, sa hun til People.

James Rothschild er arvingen til en av USAs rikeste bankfamilier.​

STOLT OG NORSK: «Paradise Hotel» har premiere i kveld, med hotellarving Paris Hilton i hovedrollen. Hun har aner fra Kløfta, og sier hun føler seg norsk. Det er hun stolt av, sier hun til Dagbladet. Video: Jan Thomas Holmlund Vis mer Vis mer

Skjemmes bort

Da Nicky ventet sitt første barn, uttalte Paris at hun gledet seg enormt til å bli tante til en liten jente.

- Jeg er så spent. Hun kommer til å bli slik en vakker jente, og jeg klarer nesten ikke vente på å få møte henne, sa hun til UsWeekly.com.

Den styrtrike hotellarvingen innrømmet også at hun ville skjemme bort niesen.

- Nå som jeg vet at det er en jente er det lettere å kjøpe ting til henne. Jeg elsker alle kjolene jeg har funnet. Det er så mange nydelige kjoler og små prinsesse-antrekk. Jeg gleder meg til å se henne i dem.

LES OGSÅ:Venter sitt første barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer