BLE MAMMA: Paris Hiltons lillesøster, Nicky Hilton ble tobarnsmor 20. desember. Fredag delte hun den glade nyheten. Foto: AFP
BLE MAMMA: Paris Hiltons lillesøster, Nicky Hilton ble tobarnsmor 20. desember. Fredag delte hun den glade nyheten. Foto: AFPVis mer

Nicky Hilton fikk en datter:

Hotellarvingen er blitt tobarnsmor

Julegaven kom tidlig for Nicky Hilton.

(Se og Hør): I juli ble det kjent at Nicky Hilton (34) og ektemannen James Rothchild ventet sitt andre barn, knapt et år etter at de ønsket sitt første barn, datteren Lily Grace velkommen.

I år kom jula tidlig for ekteparet, da Nicky fredag, delte den glade nyheten om at de har blitt foreldre for andre gang.

- Julen kom tidlig. 20. desember ønsket James og jeg en liten jente, Teddy Rothchild velkommen til verden. Føler meg svært velsignet i disse høytider, skriver hun på Twitter.

Stjernen som flittig deler bilder fra sin hverdag på sosiale medier, har ikke delt noe bilde av sin nye øyensten med fansen.

Etter å ha vært kjærester i tre år forlovet Nicky og James seg i august 2014 på en ferietur til Lake Como i Italia. Året etter giftet paret seg i et storslått bryllup i hjemmet til prins William og hertuginne Kate, på Kensington Palace i London.

GIFT: Nicky og James giftet seg i fjor. Nå er de blitt tobarnsforeldre. Foto: Splash News
GIFT: Nicky og James giftet seg i fjor. Nå er de blitt tobarnsforeldre. Foto: Splash News Vis mer

Før bryllupet i fjor, snakket forlover Paris Hilton varmt om søsteren og hennes utkårede.

- De er perfekte for hverandre, de er bestevenner. De er så lojale mot hverandre og så forelsket. De er som en prins og en prinsesse. Jeg tror det er viktig å finne en man stoler på og elsker og vil tilbringe resten av livet sammen med, sa hun til People.

Artikkelen fortsetter under annonsen

James Rothschild er arvingen til en av USAs rikeste bankfamilier.​

STOLT OG NORSK: «Paradise Hotel» har premiere i kveld, med hotellarving Paris Hilton i hovedrollen. Hun har aner fra Kløfta, og sier hun føler seg norsk. Det er hun stolt av, sier hun til Dagbladet. Video: Jan Thomas Holmlund Vis mer Vis mer

Skjemmes bort

Da Nicky ventet sitt første barn, uttalte Paris at hun gledet seg enormt til å bli tante til en liten jente.

- Jeg er så spent. Hun kommer til å bli slik en vakker jente, og jeg klarer nesten ikke vente på å få møte henne, sa hun til UsWeekly.com.

Den styrtrike hotellarvingen innrømmet også at hun ville skjemme bort niesen.

- Nå som jeg vet at det er en jente er det lettere å kjøpe ting til henne. Jeg elsker alle kjolene jeg har funnet. Det er så mange nydelige kjoler og små prinsesse-antrekk. Jeg gleder meg til å se henne i dem.

LES OGSÅ:Venter sitt første barn