Tarjei Westby fra «Hotel Cæsar»:

«Hotel Cæsar»-stjernen deler stor nyhet

Livet smiler for Tarjei Westby, bedre kjent som «Goggen» fra Hotel Cæsar.

LYKKELIG: Skuespiller Tarjei Westby og kjæresten Ida Nordskaug deler hyggelig nyhet. Foto: Privat
LYKKELIG: Skuespiller Tarjei Westby og kjæresten Ida Nordskaug deler hyggelig nyhet. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Skuespiller Tarjei Westby (30) er kanskje aller best kjent for rollen som Georg «Goggen» Anker-Hansen jr. fra den populære såpeserien «Hotel Cæsar». Serien gikk på TV 2 fra 1998 til 2017 og hadde totalt 34 sesonger.

Nå kan skuespilleren avsløre at livet virkelig smiler - i påsken ble han nemlig forlovet.

«Hun sa ja. Tenk at jeg skal få dele resten av livet med verdens beste menneske. Jeg har virkelig vunnet førstepremien i kjærestelotteriet», skrev Westby nylig på Instagram.

Når Se og Hør slår på tråden til Westby innrømmer han at det føles fantastisk og at han aldri har hatt det bedre. Skuespillerens utkårede er Ida Nordskaug (25). Også hun er skuespiller kan den tidligere «Hotel Cæsar»-stjernen avsløre.

Videre forteller han at de har vært sammen i tre år og et par måneder, og møtte hverandre for første gang på en teaterfestival.

- Ble litt redd

I påskeferien var paret på en reise sammen til New York, der de både besøkte familie og hadde noen dager for seg selv. Det endte også med et romantisk frieri i storbyen.

- Jeg hadde planlagt lenge at jeg ville gjøre det ute i Brooklyn Bridge Park, men så var det plutselig meldt regn den dagen så da ble jeg litt stresset, men regnet kom heldigvis ikke før senere på kvelden, forteller Westby til Se og Hør om frieriet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer