Tarjei Westby fra «Hotel Cæsar»:

«Hotel Cæsar»-stjernen deler stor nyhet

Livet smiler for Tarjei Westby, bedre kjent som «Goggen» fra Hotel Cæsar.

LYKKELIG: Skuespiller Tarjei Westby og kjæresten Ida Nordskaug deler hyggelig nyhet. Foto: Privat
LYKKELIG: Skuespiller Tarjei Westby og kjæresten Ida Nordskaug deler hyggelig nyhet. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Skuespiller Tarjei Westby (30) er kanskje aller best kjent for rollen som Georg «Goggen» Anker-Hansen jr. fra den populære såpeserien «Hotel Cæsar». Serien gikk på TV 2 fra 1998 til 2017 og hadde totalt 34 sesonger.

Nå kan skuespilleren avsløre at livet virkelig smiler - i påsken ble han nemlig forlovet.

«Hun sa ja. Tenk at jeg skal få dele resten av livet med verdens beste menneske. Jeg har virkelig vunnet førstepremien i kjærestelotteriet», skrev Westby nylig på Instagram.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. I etterkant forlovet de seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Når Se og Hør slår på tråden til Westby innrømmer han at det føles fantastisk og at han aldri har hatt det bedre. Skuespillerens utkårede er Ida Nordskaug (25). Også hun er skuespiller kan den tidligere «Hotel Cæsar»-stjernen avsløre.

Videre forteller han at de har vært sammen i tre år og et par måneder, og møtte hverandre for første gang på en teaterfestival.

- Ble litt redd

I påskeferien var paret på en reise sammen til New York, der de både besøkte familie og hadde noen dager for seg selv. Det endte også med et romantisk frieri i storbyen.

- Jeg hadde planlagt lenge at jeg ville gjøre det ute i Brooklyn Bridge Park, men så var det plutselig meldt regn den dagen så da ble jeg litt stresset, men regnet kom heldigvis ikke før senere på kvelden, forteller Westby til Se og Hør om frieriet.

FERIETUR: New York-oppholdet ble helt spesielt for paret. Foto: Privat
FERIETUR: New York-oppholdet ble helt spesielt for paret. Foto: Privat Vis mer

- Hun hadde faktisk ikke skjønt det, jeg var veldig redd for det, men det hadde hun heldigvis ikke, legger han til.

Westby kan også fortelle at kjæresten i starten hadde en nokså stor reaksjon til frieriet. Hun gråt og holdt hendene i ansiktet.

- Da ble jeg litt redd for at jeg hadde spurt på feil tidspunkt, ler Westby.

FORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette fikk ikke seerne se. Her forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Lurte kjæresten

Den tidligere «Hotel Cæsar»-stjernen hadde planlagt nøye hvordan frieriet skulle gjennomføres, han klarte også å lure kjæresten litt.

Nordskaug fikk beskjed om å stå med ryggen til og se mot frihetsgudinnen, han skyldte på at han skulle ta et bilde.

Da hun snudde seg hadde Westby gått ned på kne.

BLE LURT: Dette bildet er tatt bare sekunder før frieriet fant sted. Foto: Privat
BLE LURT: Dette bildet er tatt bare sekunder før frieriet fant sted. Foto: Privat Vis mer

Paret var også litt ekstra heldige - det var nemlig to unge jenter som hadde sett at han gikk ned på kne og filmet frieriet. Jentene kom bort til dem etterpå for å få videresendt filmen, som naturligvis er et fint minne å ha.

- Det var veldig magisk, det ble akkurat som jeg hadde håpet på og enda mer, forteller Westby om frieriet.

SNART KLART: Om to små måneder er det klart for Lisa Anckarman og Henrik Borgs bryllup. Nå begynner nervøsiteten å komme. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Nå har paret lyst til å være forlovet i et par år, de har med andre ord ikke begynt å planlegge noe bryllup ennå. Tirsdag kveld kom de hjem igjen fra USA-turen, og er nå klare for å nyte tilværelsen.

- Nå har vi satt en champagne på kjøl til i kveld, så vi gleder oss veldig til å få feiret litt, sier Westby til Se og Hør.

Drømmefrieri

Nordskaug på sin side legger ikke skjul på at hun er svært lykkelig.

- Det var helt fantastisk. Han klarte jo å holde det hemmelig, så jeg ble faktisk veldig overrasket, sier hun om frieriet.

Det er også tydelig at kjærestens planlegging falt i god jord.

DRØMMEFRIERI: Ida Nordskaug beskriver frieriet som midt i blinken. Foto: Privat
DRØMMEFRIERI: Ida Nordskaug beskriver frieriet som midt i blinken. Foto: Privat Vis mer

- Jeg følte det var veldig som en amerikansk, romantisk komedie, så det var midt i blinken for meg, sier hun, og følger opp:

- Det var et drømmefrieri.

Selv om det ble et «ja», kan Nordskaug bekrefte at hun reagerte ganske sterkt i starten.

- Jeg sa nei først, røper hun litt lattermildt til Se og Hør, før hun påpeker at det var mer en slags «Nei, skjer dette nå»-reaksjon.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth forteller om hvordan brylluppet og bryllupsnatta foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

Hun innrømmer også at det var kult å bli fridd til i nettopp New York, og at hun setter pris på at de nå skal være forlovet en stund.

- Jeg synes det er veldig fint at vi kan være i denne fasen litt først, før vi begynner å planlegge noe bryllup.

LES OGSÅ: Røper nye detaljer om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer