Andrew Raymond Barnes

«Hotel Cæsar»-skuespiller er død

- Rørt av alle de fine meldingene vi har mottatt.

HOTEL CÆSAR: Skuespilleren delte navn med sin karakter i programmet. Foto: TV2
HOTEL CÆSAR: Skuespilleren delte navn med sin karakter i programmet. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ettermiddag ble det kjent at skuespiller Andrew Raymond Barnes er bekreftet død. Det melder TV 2.

Dødsbudskapet har blitt delt på flere sosiale medier, og er bekreftet av broren til skuespilleren, Jarl Barnes.

- Som en familie i England er vi alle rørt av alle de fine meldingene vi har mottatt fra Norge. Folk som kjente ham har sendt meg meldinger. Det er en stor trøst for familien, forteller Jarl Barnes til «God kveld Norge».

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpnet seg om sin kreftsyke søster i TV 2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/TV 2 Vis mer

Barnes er mest kjent for å ha spilt kontorsjef Andrew Blom-Gabrielsen i «Hotel Cæsar», men har også deltatt i flere TV-produksjoner og teaterforestillinger.

Det er ingen tvil om at Barnes var høyt elsket av både fans og kollegaer, samt byen han kommer fra.

- Samfunnet der vi bor er i sjokk, fordi han var godt elsket og respektert her, fortsetter broren.

TRAGEDIE: Robert «NorwayRob» Scott var deprimert i åtte år etter å ha mistet tre av brødrene sine. Video: Andreas Fadum Vis mer

- En vakker, følsom mann

Anette Hoff (60) er blant de som har delt skjermen med Barnes under innspillingen av «Hotel Cæsar». I serien spilte hun Juni Anker-Hansen.

- Det var veldig trist å høre! Han var et uvanlig vennlig menneske, vi hadde mange fine stunder sammen. En vakker, følsom mann. Han hadde også lun og god humor, sier Hoff til «God kveld Norge».

Kim-Daniel Sannes, som spilte Storm Liland Anker-Hansen, minnes også sin avdøde kollega. Han delte sin kondolanse på Facebook-siden til Barnes i form av hjerter og roser.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

LES OGSÅ: Om skade: - Det er vondt å puste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer