«Hotel Cæsar» forsvinner fra TV-skjermen

Men TV 2 har en god nyhet til seriens trofaste fans.

SLUTT: Det blir ikke lenger noe vanlig sending av Hotel Cæsar på TV 2.  Foto: TV 2
SLUTT: Det blir ikke lenger noe vanlig sending av Hotel Cæsar på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er over 18 år siden aller første episode av den populære TV 2-serien «Hotel Cæsar» ble spilt inn.

Nå er det slutt på eventyret.

TV 2 har bestilt 50 nye episoder av Hotel Cæsar og har samtidig besluttet å flytte den folkekjære dramaserien fra lineær tv til TV 2 Sumo.

- Siste lineære episode sendes i løpet av desember 2016, deretter vil serien kun vises på TV 2 Sumo, sier dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

De nye episodene skal kun sendes på TV 2s strømmetjeneste TV 2 Sumo. Ifølge kanalen er det endrende seervaner og økt satsning på eksklusivt innhold på TV 2 Sumo er årsak til avgjørelsen.

- Dette er ingen nedskalering av Cæsar, konsumering av tv-drama er i forandring og TV 2 tilpasser seg deretter. Jeg synes det er utrolig bra at det nettopp er Cæsar man gjør denne transformeringen med, sier dramasjef i TV 2 Christopher Haug.

 Hotel Cæsar startet opp på TV 2 høsten 1998, og er nordens lengstlevende dramaserie. I snart 18 år har TV 2-seerne fulgt familien Anker-Hansen og familiekonsernet «Hotel Cæsar» lineært.

- Hotel Cæsar har vært og er fortsatt et fantastisk eventyr. Det at serien har preget norsk tv-drama i over 17 år, sier sitt. Cæsar har alltid vært en innovativ serie og etter så mange fantastiske år er det tid for å tenke nytt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer