Hotel Cæsar forandres, men en gammel karakter gjør comeback

- Hun er nok ute etter litt penger.

VAR EN LITEN TUR INNOM I FJOR: Gjertrud Krogstad hadde et lite comeback i 2015, men gjør nå comeback nok en gang for å blåse liv i den gamle feiden mellom Krogstad og Anker-Hansen-familiene. Foto: TV 2
VAR EN LITEN TUR INNOM I FJOR: Gjertrud Krogstad hadde et lite comeback i 2015, men gjør nå comeback nok en gang for å blåse liv i den gamle feiden mellom Krogstad og Anker-Hansen-familiene. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I dag er det 18 år siden aller første episode av den populære TV 2-serien «Hotel Cæsar» ble sendt på TV. Tidligere i år kom nyheten om at kanalen tar «Hotel Cæsar» av lineær TV.

TV 2 bestilte da 50 nye episoder av den lengstlevende norske såpeserien, og besluttet samtidig å flytte den folkekjære dramaserien fra lineær TV til TV 2 Sumo.

- Siste lineære episode sendes i løpet av desember 2016, deretter vil serien kun vises på TV 2 Sumo, sa dramasjef i TV 2, Christopher Haug den gang.

Fredag slapp TV 2 detaljene rundt omstillingen i en pressemelding, etter at VG røpte at «Hotel Cæsar» bare skulle sende en episode i uken, fra og med 2017, tidligere denne uken.

- Vi ser at serien er veldig populær på TV 2 Sumo, mens den over flere år har mistet seere på den lineære visningen. Derfor tar vi sats og satser digitalt etter nyttår, forteller dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

Saken fortsetter under bildet.

Kjører «Skam»-format

Fra og med 2. januar vil Hotel Cæsar sendes mandag-torsdag, men med en litt annen vri enn de siste 18 årene. Samtidig slippes episodene klokka 16.30 istedenfor 19.30.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer