«Hotel Cæsar»-Assad avslørte privat babynyhet

Kollegene sto i kø for å gratulere den nybakte faren på sommerfesten i Oslo.

SEOGHØR.NO: Onsdag kveld ble episode nummer 3000 av «Hotel Cæsar» vist på TV2, og i den anledning samlet skuespillerne seg for å feire den store dagen.

Stjernene fikk imidlertid mer å juble over da de dukket opp på den røde løperen utenfor TV-studioet i Oslo. 

Se video øverst i saken!

Skuespiller Assad Siddique (40), som spiller rollen som Harshad Kapoor i den norske serien, avslørte nemlig at han ble pappa til vesle Leon dagen før den store festen.

- Jeg har ikke rukket å lande helt. Han kom til verden i går, lille Leon. Seks uker for tidlig, så det har vært veldig mye armer og bein i det siste​, sier han til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

GRATULERTE: Skuespiller Anette Hoff, som spiller den berømte rollen Juni Anker-Hansen, tok gjerne en titt på bilde av kollegaens nyeste familiemedlem.  Foto: Andreas Fadum
GRATULERTE: Skuespiller Anette Hoff, som spiller den berømte rollen Juni Anker-Hansen, tok gjerne en titt på bilde av kollegaens nyeste familiemedlem. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Har to barn fra før

Assad viste stolt frem bilder av den nyfødte til sine TV-kolleger, som gledet seg stort over kollegaens avsløring. 

Sofie Asplin (19), som spiller rollen som Eva Rosenkrantz' datter Jenny i serien, fikk nærmest tårer i øynene da hun så bilder av vesle Leon.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIELYKKE: Assad Siddique og kona Hege har vært sammen i over 20 år, og har nå ønsket sitt tredje barn velkommen til verden.  Foto: Andreas Fadum
FAMILIELYKKE: Assad Siddique og kona Hege har vært sammen i over 20 år, og har nå ønsket sitt tredje barn velkommen til verden. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Det er imidlertid ikke første gang Assad skal bryne seg på bleieskift og våkenetter. Han er allerede far til to.

- Det er min tredje. Jeg har to fra før som er litt eldre. Men det blir litt som å begynne på nytt likevel, så jeg føler at jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre, sier han til Seoghør.no.

Den nybakte faren har tidligere vært å se i actionfilmen «Izzat» fra 2005, NRK-serien «Taxi» og i rollen som «Økokrim-Geir» i den kritikerroste serien «Mammon».

Saken fortsetter nedenfor.

GLADGJENG: Onsdag feiret gjengen fra såpeserien episode nummer 3000. Fra venstre: Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia schacht, Tarjei Westby, Sølje Bergman,Evelyn Rasmussen Osazuwa, Anette Hoff, Iver Innset,  Arthur Hakalathi, Sofie Asplin, Neeru Agarwal, Assad Siddique og Rudy Claes. 
 Foto: TV2
GLADGJENG: Onsdag feiret gjengen fra såpeserien episode nummer 3000. Fra venstre: Kim-Daniel Sannes, Nikis Theophilakis, Julia schacht, Tarjei Westby, Sølje Bergman,Evelyn Rasmussen Osazuwa, Anette Hoff, Iver Innset, Arthur Hakalathi, Sofie Asplin, Neeru Agarwal, Assad Siddique og Rudy Claes. Foto: TV2 Vis mer

Trosset foreldrene 

Den norsk-pakistanske skuespilleren har tidligere fortalt til TV2 at foreldrene hans ikke var så fornøyd med hans valg om å bli skuespiller.

Det var etter han var programleder i første sesong av ungdomsprogrammet «Midt i smørøyet» i 1988 han forsto at det var film og TV han ønsket å drive med. 

– Foreldrene mine anså ikke det som en karrierevei å velge. Jeg valgte derfor å satse på noe annet som var utfordrende, nemlig å bli Norges første flerkultuelle eiendomsmegler. Jeg tok utdannelse på BI og jobbet som eiendomsmegler noen år. Men en dag innså jeg at jeg ikke gledet meg til å gå på jobben lenger. Da kastet jeg inn hånkledet og satset på det yrket jeg hadde lidenskap for, har han fortalt til nettstedet. 

Se klipp fra «Hotel Cæsar»s episode nummer 3000 her:

LES OGSÅ: Her synger Juni ut i «Hotel Cæsar»