Hotel Cæsar: - Vi føler vi lurer seerne

Ansatte i produksjonen langer ut mot TV 2.

SLUTT? Den 16. november spilles siste episode av den populære TV 2 serien Hotel Cæsar inn. Alle skuespillerne og mange andre står da uten kontrakt. Foto: TV 2
SLUTT? Den 16. november spilles siste episode av den populære TV 2 serien Hotel Cæsar inn. Alle skuespillerne og mange andre står da uten kontrakt. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske såpeserien Hotel Cæsar hadde TV-premiere 24. oktober 1998 og har i dag produsert over 3000 episoder. Dette gjør serien til den lengstlevende såpeserien i Skandinavia gjennom tidene.

Nå kan det derimot se ut som om det går mot slutten for hele produksjonen.

Ifølgeavisa.

Saken fortsetter under bildet.

TV-seerne avgjør fremtiden

TV-serien, som har vunnet flere Gullrute-priser, sendes i dag på TV 2, men skal flyttes til Sumo etter nyttår - hvor seerne må betale for et abonnement. Samtidig skal det kuttes ned fra 185 episoder per sesong til kun 50.

Kilder VG har snakket med beskriver stemningen som «svært betent, vemodig og bitter».

– Her er det snakk om en arbeidsplass med 120 mennesker, som ikke aner om de har jobb til våren. Det er helt horribelt. Situasjonen er ekstremt uverdig for alle som har jobbet med dette i mange år. TV 2 burde gitt oss klar beskjed, men det er kun pengehensyn og seerandel som betyr noe. I tillegg er dette rent lureri overfor publikum, sier en opprørt ansatt til avisa.

Saken fortsetter under bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer