Høstens hete små plagg

Verdens fem største supermodeller lanserte Vicoria's Secrets "Very Sexy Makeup".

SE HER: Alessandra Ambrosio viser deg hva du ikke må gå glipp av. Foto: All Over Press
SE HER: Alessandra Ambrosio viser deg hva du ikke må gå glipp av. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selger på sex!

De har “Very Sexy Underwear”, og ikke minst har de “Very Sexy Lingerie”. Nå har de også "Very Sexy Makeup”, en sminkekolleksjon bestående av blant annet øyenskygger i 200 ymse kolører.

Vi snakker om kjeden som er aller mest kjent for det lekre og eksklusive undertøyet sitt, Victoria’s Secret. Nylig lanserte de kolleksjonen i Los Angeles, og det var supermodellene Selita Ebanks, Alessandra Ambrosio, Heidi Klum, Izabel Goulart og Karolina Kurkova som hadde fått jobben som "Victoria's Secret Angels". 

Dermed braket det løs for den 50 dager lange turnéen - ”50 days of Sexy” – jentene skal ut på for å vekke oppmerksomhet rundt saken. De skal besøke rundt 20 av kjedens 900 butikker i USA.

Heidi og resten av de langbente delte villig ut autografer, klemmer og kyss under lanseringen lørdag, og de tok seg selvsagt god tid til å posere for fotografene.

Å være modell for Victoria's er gjevt. Supermodeller som Tyra Banks, Gisele Bundchen, Naomi Campell og Eva Herzigova har alle jobbet som ”Secret Angels” , og det sies at det kun er de aller, aller flotteste jentene som får gå på catwalken deres under visningene.

Se bildespesialen med Gisele Bunchen, Adriana Lima og og Karolina Kurkova her!

Sminkekolleksjonen vil komme for salg i USA i september, men det er foreløpig ukjent om den vil komme til Norge.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer