AFFÆRE: Norske Tora Uppstrøm Berg gikk tirsdag ut i ukebladet Se og Hør og fortalte at hun delte en het natt med svenske prinsesse Madeleines forlovede, Jonas Bergström, i Åre.  Foto: Johan Arnt Nesgård / SCANPIX
AFFÆRE: Norske Tora Uppstrøm Berg gikk tirsdag ut i ukebladet Se og Hør og fortalte at hun delte en het natt med svenske prinsesse Madeleines forlovede, Jonas Bergström, i Åre. Foto: Johan Arnt Nesgård / SCANPIX Vis mer

- Hørte rykter for lenge siden

Kjendis-«vennene» om Tora Uppstrøm Bergs affære med Jonas Bergström.

SEHER.NO:  I tirsdagens utgave av Se og Hør, sto norske Tora Uppstrøm Berg (21) fra Meråker fram og fortalte om «sin hete natt» i Åre med svenske prinsesse Madeleines (27) forlovede, Jonas Bergstrøm (31).

Saken har vakt stor oppmerksomhet både i Norge, Sverige og resten av Europa, og ifølge norske medier har Trøndelagsjenta gått i skjul for å unngå alle pressehenvendelsene.

Are Grongstad, som er en av Meråker-jentas nærmeste venner, fortalte til Dagbladet torsdag at hun nå befinner seg på hemmelig adresse.

Jonas Bergström er imidlertid ikke den eneste kjendisen 21-åringen har hatt «kontakt» med de siste årene.

Facebook-profilen til Trøndelagsjenta viser nemlig at hun er «venn» med flere norske idrettsstjerner, deriblant Petter Northug, Aksel Lund Svindal og Morten Gamst Pedersen.

Hun er også «venn» med håndballandslagets Camilla Herrem, som hun tidligere spilte med i Byåsen, skriver VG. 

Ifølge Herrem har hun hørt rykter om Tora og Jonas Bergströms affære «ganske lenge».

- Jeg hørte rykter for ganske lenge siden. Men man hører jo så mye. Så det var ikke noe jeg gadd å tro på. Men dersom det stemmer så forstår jeg virkelig ikke hva Jonas Bergström tenkte på, sier Herrem til VG.

Håndballstjernen synes heller ikke synd på sin tidligere spiller-kollega og situasjonen hun nå befinner seg i.

- Hun har selv valgt å gå ut med dette, da får hun tåle at det blir litt oppmerksomhet. Du trenger ikke ha seks i matte for å kunne regne ut at det ville bli styr av dette, sier hun.

Både Aksel Lund Svindal og Morten Gamst Pedersen avviser at de kjenner Tora spesielt godt.

Ifølge Gamst Pedersen har han henne som Facebook-venn som følge av et tilfeldig møte i Spania for fire år siden.

- Vi pratet bare litt sammen, så jeg har egentlig ganske lite å bidra med. Men jeg kan jo si at dersom prinsesse Madeleine blir singel, så er jeg...nei, skriv at svenskene har noen pene prinsesser, sier fotballstjernen til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Lever i skjul etter utro-anklagene