Hør Stian Blipps romantiske ballade

Programlederen viser at det ikke bare er Idol-deltagerne som kan synge

SEOGHØR.NO: I fredagens runde av Idol er det kjærligheten som står i sentrum. Deltagerne skal fremføre hver sin kjærlighetslåt og vise sine mest romantiske sider.

Programleder Stian Blipp (24) er kjent for å by på seg selv, og denne uken er intet unntak.

Full av talent

Beatboxing og imponerende dansetrinn har blitt Stians varemerke, men denne uken viser han frem et hittil ganske ukjent talent.

Programlederen har nemlig også en flott sangstemme.

Med troverdig innlevelse fremfører han Frank Sinatras «L.O.V.E»  i en spesiallaget musikkvideo.

Idol-deltagerne bidrar også i vidoen ved å spille forelskede kjærestepar. Tara og Jesper sitter sammen i et badekar og blåser såpebobler på hverandre, Anniken og Thomas spiser spaghetti på Lady&Landstrykeren-vis, Lise og Ingvar koser seg foran peisen med kakao, og Jørn og Chinook mater hverandre med jordbær og krem.

MORSOM GJENG: Det er ingen tvil om at årets Idol-deltagere har det gøy sammen. Fredag kveld skal de vise sine romantiske sider. Foto: Espen Solli / Se og Hør
MORSOM GJENG: Det er ingen tvil om at årets Idol-deltagere har det gøy sammen. Fredag kveld skal de vise sine romantiske sider. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Se den klissete videoen øverst i saken.

Lykkelig forelsket

Privat er Stian Blipp lykkelig forelsket og samboer med vakre Jamina Iversen (26). Det var før jul i fjor at det ble kjent at de var blitt et par.

I sommer ble de samboere i en toppleilighet på Frogner i Oslo, og i følge Stian har de det veldig harmonisk og fint sammen.

– For å si det sånn, det eneste vi har kranglet om er om det skal stå «Star Wars»-figurer ved siden av kaffemaskinen, har han uttalt til Se og Hør.

MUSIKKVIDEO: Stian Blipps musikkvideo får en litt uventet slutt... Foto: TV 2
MUSIKKVIDEO: Stian Blipps musikkvideo får en litt uventet slutt... Foto: TV 2 Vis mer

Saken fortsetter under bildetProgramlederen har flere ganger uttrykt sin kjærlighet for Jamina på sosiale medier. Da hun var bortreist på ferie tidligere i år, skrev han følgende på Instagram:

«Jeg er en sann mester på å underholde meg selv, men nå savner jeg hun som ler av all dumskapen min, tidvis himler med øynene og ikke minst holder meg godt plantet». Bak teksten la han til hashtags som #kjærleik, #mjukamann og #klissemann.

ROMANTISK: Stian er kjæreste med Jamina. I sommer ble de samboere. Foto: Espen Solli / Se og Hør
ROMANTISK: Stian er kjæreste med Jamina. I sommer ble de samboere. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Idol sendes på TV 2, fredag kl. 19.30