TONE_SANG: - Jeg har laget en sang om Tone Damli Aaberge, er det greit? Sier Sporsem fra scenen og henvender seg til noen på første rad. Foto: Fakismile fra You Tube
TONE_SANG: - Jeg har laget en sang om Tone Damli Aaberge, er det greit? Sier Sporsem fra scenen og henvender seg til noen på første rad. Foto: Fakismile fra You TubeVis mer

Hør Sporsems frekke sang om Tone

Se og hør Terje Sporsems frekke sang om Tone Damli Aaberge.

SEHER.NO: Han er ikke snau! Tidligere i år opptrådte komiker Terje Sporsem under Veka 08 på Meieriet i Sogndal. Og hvem andre sang han om enn Sogndals stolthet, Tone Damli Aaberge?

- Jeg har laget en sang om Tone Damli Aaberge, er det greit? Sier Sporsem fra scenen og henvender seg til noen på første rad.Seher.no har ikke lyktes i å finne ut om det var Tone selv han henvende seg til, eller om hun var tilstede under showet. Tones manager ønsket ikke å uttale seg i saken.


I tillegg til strofer som "hun hadde satt seg som mål å komme som nummer to i Idol" og at "hun ikke var særlig god i fag, så hun tok ekstratimer med Sogndal idrettslag", inneholder sangen langt grovere gloser om Idol-skjønnheten.Det er ikke første gang Tone blir tullet med av komikere. Under Dagfinn Lyngbøs juleshow på Latter i Oslo i fjor, vitset han om Tone i sitt avsluttende nummer, skrev Bergensavisa da.

Tone sa at hun følte seg ydmyket, og skuffet over at hennes favorittkomiker kalte henne dum, noe Dagfinn Lyngbø avviste på det sterkeste.
- Jeg tror hun har fått gjenfortalt det på helt feil måte. For Dagfinn har aldri sagt at Tone er dum, sa Dagfinns manager Elina Krantz til dagbladet.no.

Det har foreløpig ikke lyktes Seher.no å få en kommentar fra Terje Sporsem.

LES OGSÅ: Mange positive tilbakemeldinger


Se og hør Terjes sang her: