Hør Spice Girls' nye sang

Med sangen "Headlines (Friendship Never Ends)", håper Victoria Beckham & Co å gjenvinne listetoppene verden rundt.

SPICE UP YOUR LIFE: Krydderjentene Melanie Chisholm, Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Halliwell og Victoria Beckham er tilbake med ny single. Foto: Promobilde
SPICE UP YOUR LIFE: Krydderjentene Melanie Chisholm, Emma Bunton, Melanie Brown, Geri Halliwell og Victoria Beckham er tilbake med ny single. Foto: Promobilde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Etter at supergruppa fra 90-tallet tidligere i år bestemte seg for en gjenforeningsturné, har utviklingen gått med stormskritt for Victoria Beckham, Geri Halliwell, Melanie Chisholm, Emma Bunton og Melanie Brown.


Bandets London-konsert ble utsolgt på fantastiske 38-sekunder og stjernemusikerne Bono og George Michael har blitt spurt om å bidra med hver sin låt til "Girl Power"-comebacket.


Og nå kan alle som har lurt på om 90-talls stjernene fortsatt holder mål, kaste seg over deres nye single "Headlines".


Låta vil sammen med sangen "Voodoo" være med på en "Greatest Hits"-plate som slippes 13. november på internett og hos undertøyskjeden "Victoria's Secret".


Spice Girl's verdensturnè - som blant annet inneholder Jennifer Lopez som oppvarmer på flere av konsertene - starter i Vancouver i Canada 2. desember.


Hva mener du om den nye Spice-sangen? Stem til høyre!


Hør låta her! (ekstern lenke)


 


LES OGSÅ: Spice-krangel under videoinnspilling!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer