Hør Politiskolen-stjernen imitere Rybak!

Lyd-trollmannen Michael Winslow overrasket Seher.no med «Fairytale», torden og sinte hunder. Se video!

IMITERER RYBAK: Michael Winslow tok sporty imot utfordringen om å gjøre en versjon av Alexander Rybaks «Fairytale», da Seher.no møtte ham torsdag. Foto: Per Ervland, Seher.no
IMITERER RYBAK: Michael Winslow tok sporty imot utfordringen om å gjøre en versjon av Alexander Rybaks «Fairytale», da Seher.no møtte ham torsdag. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se den elleville videoen med «Politiskolen»-stjernen Michael Winslow nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Skuespilleren Michael Winslow - best kjent for sin rolle som politimannen Larvell Jones i «Politiskolen»-filmene - er for tiden i Oslo i forbindelse med sitt nye standup-show, som han skal opptre med på Sentrum scene fredag.

Der blir hans unike evne til å etterlikne lyder kun ved hjelp av stemmen en av hovedingrediensene, og 53-åringen nøler ikke med å vise fram sitt talent når Seher.no møter ham.

- Jeg er forsiktig med lure folk, fordi det kan skje ulykker. Hvis du etterlikner lyden av en rotweiler overfor en annen, så vil den hunden angripe deg. Men hvis du går inn i andre rommet det vil gjøre den andre hunden gal... sier Winslow og knurrer, samtidig som han viser fram arret etter et gammelt hundebitt.

- Jeg kaller dette et «kjærlighetsbitt», sier han og smiler til Seher.no.

Kan bruke ett år på en lyd
Winslow avslører at det kan ta ham ett år å lære seg en ny lyd, men han hevder alle kan lære seg å etterlikne lyder på samme måte som han.

- Noen lyder tar jeg spontant, andre kan ta ett år. Men lyd er et universelt språk, som alle kan ta til seg. Det kommer bare an på hvor mye du øver.

Filmstjernen og komikeren tar derfor utfordringen på strak arm når han får høre fiolinspillet på starten av Alexander Rybaks hitlåt «Fairytale».

Winslow legger straks på sin egen fiolin og trommer til ære for Seher.nos lesere.

- Takk skal du ha, Alexander, du er all right, roser han den norske artisten etter å hørt låten hans for første gang.

Vakte oppsikt i hjemlandet
Winslows Norgesbesøk har også blitt lagt merke til i hjemlandet USA, etter hans opptreden med Odd Nordstoga i TV 2-programmet «Senkveld» forrige fredag.

- Det er imponerende at han gjør dette kun med stemmen, sa den berømte CNN-reporten Anderson Cooper etter å ha vist et klipp fra showet på den amerikanske nyhetskanalen.

Om kort tid starter Winslow forberedelsene til en ny «Politiskolen»-film - den åttende i rekken. Han hevder han aldri går lei av å bli forbundet med sin rollefigur Larvell Jones.

- Jones er en del av meg som jeg slipper ut av og til. Han var også en døråpner for meg, som ga meg mange muligheter. Så det å få komme tilbake og spille ham i en ny film er stort for meg, sier han til Seher.no.

Se den elleville videoen med «Politiskolen»-stjernen Michael Winslow nederst i artikkelen!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «The Soup Nazi» nektet å servere Seher.no

[obj:media:10273]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer