<strong>RASER:</strong> Aksel Lund Svindal reagerer kraftig på at Ole Ivars-låta «Nei, så tjukk du har blitt» ble spilt da 18-årige Annie debuterte i verdenscupen torsdag. - Det er ikke sumobryting vi driver med, sier han til Dagbladet. Foto: Scanpix/ Flickr
RASER: Aksel Lund Svindal reagerer kraftig på at Ole Ivars-låta «Nei, så tjukk du har blitt» ble spilt da 18-årige Annie debuterte i verdenscupen torsdag. - Det er ikke sumobryting vi driver med, sier han til Dagbladet. Foto: Scanpix/ Flickr Vis mer

- Hør på teksten da! Du er vel ikke døv?

«Nei, så tjukk du har blitt» dundret ut fra høyttalerne da 18-årige Annie debuterte i skibakken.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da alpinkometen Annie Winquist (18) debuterte i sitt første verdenscuprenn i Schladming i Østerrike i går, valgte arrangørene å spille Ole Ivars-låta «Nei, så tjukk du har blitt».

Foran flere tusen tilskuere svingte Lillehammer-jenta seg ned løypa i Super G mens tekstlinjer som «Du har pinadø lagt på deg gitt. Og du som var tynn som en høvelflis. Nå har du blitt feit som en julegris» dundret ut fra høyttalerne.

Dette fikk Aksel Lund Svindal (29), som selv var til stede i målområdet, til å reagere kraftig.

- Er det mulig? Det er bare å gratulere arrangøren. Her velger de musikk fra Norge, og så kommer Ole Ivars. De burde sjekket nøyere hva vi har for noe. Hør på teksten da! Du er vel ikke døv? Det er ikke sumobryting vi driver med, sier en oppgitt Aksel Lund Svindal til Dagbladet.

Winquist selv synes heller ikke det var spesielt hyggelig å debutere til det noe spesielle låtvalget.

- Det var ikke den beste sangen å komme i mål til. Jeg vet ikke hvordan de fant fram til den. Jeg ser ikke på meg selv som en «julegris». Jeg fikk kommentarer rett etter at jeg kom i mål. Arrangøren burde valgt musikk som passet bedre til stemningen. Men jeg kommer til å huske debuten for resten av livet, sier Annie Winquist til Dagbladet.

Ifølge avisen ble det spilt et variert utvalg av partylåter under arrangementet, og Aksel Lund Svindal forstår ikke hvorfor arrangørene valgten nettopp «Nei, så tjukk du har blitt».

- Bare teit. Jeg vet de er glad i ompa-ompa-musikk i Østerrike. Men de må da finne noe tøffere enn dette. Med all respekt for Ole Ivars: Låta passet ikke inn, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har på meg noe annet enn skidressen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer