SYNGER OM SORGEN: På sin ferske singel, «If You Say So», forteller Lea Michele om sin siste samtale med kjæresten før han døde. Cory Monteith døde av en blanding av heroin og alkohol i fjor sommer. Her er paret avbildet sammen i august 2012.  Foto: FameFlynet
SYNGER OM SORGEN: På sin ferske singel, «If You Say So», forteller Lea Michele om sin siste samtale med kjæresten før han døde. Cory Monteith døde av en blanding av heroin og alkohol i fjor sommer. Her er paret avbildet sammen i august 2012. Foto: FameFlynetVis mer

Hør hennes gripende farvel til kjæresten

Lea Michele synger ut om sorgen og avdøde Cory Monteiths siste ord til henne.

SEOGHØR.NO: Forholdet til stjerneparet Lea Michele (27) og Cory Monteith (31) fikk en tragisk slutt i fjor sommer, da han døde av en dødelig blanding av heroin og alkohol.

Lea Michele har snakket åpent om sjokket og sorgen flere ganger etter kjærestens bortgang, blant annet på «The Ellen DeGeneres Show» før jul.

Nå uttrykker den unge sangeren og skuespilleren også følelsene sine i en svært personlig ny låt, skriver RadarOnline.

Låta, som er fra 27-åringens kommende debutalbum «Louder», handler om de første dagene etter Monteiths død og inneholder flere rørende strofer:

«Jeg kan ikke tro at det er sant, jeg fortsetter å lete etter deg. Jeg sjekker mobilen min og venter på å høre stemmen din i et fullsatt rom», synger hun åpenhjertig (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

EVENTYRLIG LYKKELIGE: Lea Michele har sagt til Glamour at hun og Cory hadde snakket om å stifte familie. Etter hans død delte hun dette bildet på Twitter og takket for all støtte. Foto: Stella Pictures
EVENTYRLIG LYKKELIGE: Lea Michele har sagt til Glamour at hun og Cory hadde snakket om å stifte familie. Etter hans død delte hun dette bildet på Twitter og takket for all støtte. Foto: Stella Pictures Vis mer

Singelen har fått tittelen «If You Say So», som var Monteiths siste ord til Lea Michele. Nylig fikk hun en tatovering over ribbeina av de samme ordene, skriver nettstedet.

- Den handler om den siste samtalen jeg hadde med ham, forteller «Glee»-stjernen til Seventeen ifølge RadarOnline.

«Bare en uke siden du sa 'jeg elsker deg, jente'. Jeg sa 'jeg elsker deg mer'. Og så et pust, en pause, du sa 'hvis du sier det så'», synger hun i låtas refreng.

Cory Monteith slet med rusproblemer i en årrekke, og hadde lagt seg inn til avrusning noen få måneder før han fikk tilbakefall og døde.

I videoen nedenfor kan du høre Lea Micheles sang til sin sårt savnede kjæreste:

LES OGSÅ: Limmo-sjåføren som ble Oscar-nominert