Erling Braut Haaland

Hør Haaland rappe i monsterhiten

Artistdebuten hans har over ti millioner avspillinger.

«FLOW KINGZ»: Erling Braut Haalands sangferdigheter blir tatt godt i mot av City-personlighet Braydon Bent. Video/reporter: Melina Pambou Sundfør / Rødt Kort. Vis mer
Publisert

Da Manchester City tok sin tredje strake ligaseier i 2023, poserte den norske toppscoreren og superstjernen Erling Braut Haaland (22) med Premier League-pokalen, omgitt av familien og kjæresten Isabel Haugseng Johansen.

Med medalje rundt halsen fortalte Haaland til Viaplay hva familien har betydd for ham på vei mot toppen:

– Selvfølgelig alt. Uten dem hadde det ikke vært mulig å vinne og prestere som jeg har gjort i dag. Hvis jeg skal gi et råd til folk, så gjelder det å ha gode folk rundt seg. Det har jeg, sa Haaland til kanalen.

Haaland rapper

Men fotballbanen er ikke den eneste arenaen Haaland har hevdet seg på. Riktignok begynte han tidlig med fotball i hjemklubben Bryne, og viste seg tidlig som et stort talent, og har spilt både håndball og golf, og drevet med friidrett.

Men det har også blitt plass til å dyrke andre aktiviteter mellom slagene.

Som i 2016, da 16 år gamle Erling utforsket sitt musikalske talent. Sammen med kameratene Erik Botnheim og Erik Tobias Sandberg spilte han nemlig inn en musikkvideoen, der han selv rapper på refrenget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer