Hør den rasende O. J.

Hør opptaket som fikk O.J. Simpson arrestert for væpnet ran.

ARRESTERT: O.J. Simpson ble søndag arrestert for ran, etter å ha sittet i avhør i hele helgen. - Don't let nobody out of this room. Motherfuckers! Think you can steal my shit and sell it? Skriker O. J. på et opptak som TMZ skal ha fått tak i. Foto: AP
ARRESTERT: O.J. Simpson ble søndag arrestert for ran, etter å ha sittet i avhør i hele helgen. - Don't let nobody out of this room. Motherfuckers! Think you can steal my shit and sell it? Skriker O. J. på et opptak som TMZ skal ha fått tak i. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere idrettsstjernen og skuespilleren fra "Mannen med den nakne pistol" -filmene, ble arrester i Las Vegas søndag, etter at han i hele helgen satt i avhør hos politiet i tilknytning til et ran på torsdag.

Simpson (60) er mistenkt for å være en av ranerne som loppet samleren Alfred Beardsley for verdifulle sportsklenodier.

Simpson ble arrestert blant annet for ran med dødelig våpen, overfall med dødelig våpen og innbrudd med dødelig våpen, men påtalemyndigheten vurderer også flere tiltaler mot Simpson.

Den tidligere idrettstjernen risikerer fra 3 til 35 år i fengsel for hvert av punktene i tiltalen, hvis han blir dømt.

Nettestedet TMZ har nå fått tilgang til lydopptak som skal stamme fra ransdagen, der man hører det som angivelig er en meget sint O. J. Simpson som skriker  på et hotellrom.

-  Ingen forlater rommet. Drittsekk, tror du at du kan stjele mine ting og selge det, skriker mannen som skal være indentifisert som O. J. Simpson på opptaket.

Budskapet gjentas flere ganger.

En av medeierente til auksonshuset, Thomas Riccio, skal ha gjort opptaket av den seks minutter lange konfrontasjonen.

Hør opptaket her (ekstern link til TMZ)

Simpson innrømmet fredag at han hadde vært på Beardsleys hotellrom, men kun for å hente gjenstander som tilhørte ham, men han benekter at han brøt seg inn. De to gjenstandene skal ha vært en minnetavle fra NFL Hall of fame og et bilde av ham sammen med J. Edgard Hoover.

- Det var ingen våpen involvert, sier den tidligere fotballstjernen og skuespilleren til AP.

Dagen før Simpson ble arrestert, ble også hans golfkompis Walter Alexander tatt av politiet i forbindelse med ranet. Også fire andre menn er mistenkt i saken.

Politiet har så langt ikke funnet noen av våpnene som Beardsley hevder ble brukt i forbindelse med Las Vegas-innbruddet.

- Vi får ulike versjoner fra de to partene, sier politsjef James Dillon ifølge People.

Arrestasjonen av O.J. kommer bare dager etter at han ga ut boken "If I Did It" - som handler om hvordan han ville drept kona Nicole rown Simpson og hennes venn Ron Goldman – hvis det var han som hadde gjort det.

Simpson var tiltalt for denne forbrytelsen, men ble frikjent i 1995.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer