Hopphelten blir pappa

- Jeg gleder meg utrolig mye, sier Anders Jacobsen.

VENTER BARN: Anders Jacobsen søkte trøst hos kona Birgitte etter den dårlige innsatsen i hopp i stor bakke i Whistler Olympic Park under OL i Vancouver, nå venter de to barn. Foto: Scanpix
VENTER BARN: Anders Jacobsen søkte trøst hos kona Birgitte etter den dårlige innsatsen i hopp i stor bakke i Whistler Olympic Park under OL i Vancouver, nå venter de to barn. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Norges beste skihopper, Anders Jacobsen (25), og kona Birgitte (23) blir foreldre. Termin er midt mellom hoppuka og VM i Holmenkollen, melder Se og Hør Weekend.

- I januar blir Birgitte og jeg foreldre for første gang. Jeg gleder meg utrolig mye og tror bare det vil være positivt for mine prestasjoner i hoppbakken. Det er aldri dumt å få litt andre perspektiver på livet også, sier Jacobsen til Se og Hør, som også bringer bilder der man tydelig kan se babykulen.

Paret, som giftet seg for to år siden, vet hva slags kjønn deres førstefødt blir, men holder det hemmelig.

I 2007 vant Jackobsen den tysk-østerrikske hoppuka, men på grunn av tidspunktet for terminen er det usikkert om han deltar i konkurransen i år.

- Jeg må ta det litt som det kommer. Jeg vil jo absolutt ikke være bortreist når det
skjer. Det har landslagsledelsen forståelse for, sier han til Se og Hør.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paradise-paret Thea og Emil venter barn