Hoppet i vannet med kjolen på

Norges tøffeste kvinne Cecilia Brækhus ofret alt på fotoshoot med Se og Hør.

KULDESJOKK: Bokseren så ikke like fornøyd ut i det hun trådde ut i det kalde vannet.  Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
KULDESJOKK: Bokseren så ikke like fornøyd ut i det hun trådde ut i det kalde vannet. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video fra fotoshooten nederst i saken!

SEHER.NO: Cecilia Brækhus (30) er norsk verdensmester i proffboksing og kanskje Norges tøffeste kvinne. Nylig lot hun boksehanskene være hjemme, tok på seg kjole og hoppet i vannet. På Seher.no kan du se den eksklusive videoen da Cecilia skulle være modell for Se og Hør.

Fotograf Tor Lindseth var nådeløs og beordret Brækhus ut i det kalde vannet. Her poserte bokseren i flere aftenkjoler, med vann til anklene.

For fire år siden flyttet Bergensjenta til Berlin der hun har kontrakt med bokseklubben Sauerland.

- Jobben min er både hverdag og fritid. Hver dag trener jeg to økter, hver på to timer. Men jeg er jo så heldig at jeg får lov til å reise rundt og se verden mens jeg jobber. Jeg kunne ikke hatt et bedre liv, sier hun til Se og Hør.

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik lagde vi Idol-bilaget   

Se video fra fotoshooten her:


[obj:media:10285]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer