SVEINS UTVALGTE: Karin Holthe, Mona Sørum, Anne Sofie Strindmo, Rigmor Solberg, Nora Steffensen og Oddrun Tingstad. Foto: TV 2
SVEINS UTVALGTE: Karin Holthe, Mona Sørum, Anne Sofie Strindmo, Rigmor Solberg, Nora Steffensen og Oddrun Tingstad. Foto: TV 2Vis mer

Hoppet i Sveins armkrok

- Jeg er glad jeg gikk videre, sier Karin Holte.

LES OGSÅ:  41 ble til 24
BILDESPESIAL: Her er alle jentene som gikk videre

SEHER.NO: Karin Holthe fra Lena var en av de 6 damene bonde og "Jakten på kjærligheten"- deltager Svein Romundstad valgte å ha med seg videre etter tirsdagens sending.

Det er hun veldig glad for.

- Jeg hadde jo veldig lyst til å være med videre, og syntes at Svein var en veldig kjekk og ålreit gutt. I tillegg var det mange andre kjekke og hyggelige damer med. Men jeg var ikke helt sikker på det hele før jeg satt på utstemningen. Det var da jeg visste sikkert at jeg ville videre, sier Karin Holthe til Seher.no.

En episode Karin husker spesielt godt fra speeddaten med Svein var da hun hoppet opp i armkroken på bonden. Denne scenen har også blitt vist i reklamen for kveldens episode.

-Ja, jo, jeg gjorde vel noe litt spesielt, noe kanskje ikke alle andre gjorde. Jeg stod ute sammen med de andre damene og Katrine Moholt før speeddatingen, og da snakket vi om at Svein hadde sagt at han ønsket seg en å ha i armkroken. Så jeg spurte litt på moro om jeg kanskje skulle sette meg i armkroken hans under speeddaten, om det var lov. Da fniste de andre jentene og Katrine sa at "alt er jo lov". Så da tenkte jeg at jeg kanskje bare skulle prøve det da, være litt tøff, sier Holthe lattermildt, og legger til:

-  Så da jeg var inne på speeddaten spurte jeg Svein om det var slik han hadde sagt, at han ønsket seg en å ha i armkroken, og da han sa ja så spurte jeg om jeg kunne prøve det? Og det gikk han jo med på. Det var jo kanskje litt spesielt, men jeg var veldig glad for det etterpå.Tenkte at enten så slår det ann, eller så gjør det ikke det, sier Holthe.

Speeddaten var første gang Karin traff Svein i virkeligheten, og ifølge henne selv var han enda kjekkere enn forventet.

- Ja, han var enda kjekkere enn jeg hadde trodd, og det var da jeg var sikker på at jeg ville videre. Det hele var jo veldig morsomt da, og da jeg satt rundt bordet der alle Sveins utvalgte satt, var det morsomt å se hvor forskjellige de ulike bøndenes utvalgte egentlig var. Men så er jo de gutta ganske forskjellige og da, avslutter hun.

LES OGSÅ:  41 ble til 24
BILDESPESIAL: Her er alle jentene som gikk videre