RASENDE: - Jeg er ikke sex-avhengig, skal en rasende Tiger Woods sagt i en terapitime på sexavvenningsklinikken The Meadows. Foto: AP
RASENDE: - Jeg er ikke sex-avhengig, skal en rasende Tiger Woods sagt i en terapitime på sexavvenningsklinikken The Meadows. Foto: APVis mer

- Hopper i seng med den første bimboen han ser

Kilde om Tigers raseriutbrudd, ufordragelige oppførsel og bedrag i sexterapien.

SEHER.NO:  - Jeg er ikke sex-avhengig, skal en rasende Tiger Woods sagt i en terapitime på sexavvenningsklinikken The Meadows i Wickenburg i  Hattiesburg i Mississippi.

Woods skal ha tilbragt seks uker på klinikken, hvor han i tillegg har gått i yoga-klasser og måttet snakke ut om alt utroskapet.

Brast i tårer
Men i følge en kilde som National Enquirer har snakket med, har golfstjernen hele tiden benektet at han har et problem.

- Woods har latterligjort andre pasienter og nektet å samarbeide med enkelte terapeuter, sier kilden til The Enquirer.

Stjernen var så ufordragelig i gruppeterapi at han fikk en kvinnelig pasient til å bryte sammen i tårer.

- For en bedrager! Tigers såkalte rehabilitering er en vits. Han kom til klinikken som sexavhengig, og han forlater den som en. Han har fornektet det som har skjedd hele tiden, sier kilden til tabloidavisen.

Forlot klinikken
-Tiger har ikke forandret seg noe. Så snart hans kone Elin mister ham av syne, vil han hoppe til sengs med den første bimboen han ser, sier kilden.

Fredag ble det kjent at Tiger Woods forlot sexavvenningsklinikken i Mississippi.

Woods kone, Elin Nordegren (30) fløy til Mississippi forrige uke og ifølge Radaronline skal de ha forlatt klinikken sammen.

Golfstjernen er blitt anklaget for å ha hatt mer enn 12 elskerinner, men ifølge The Sun har han kun innrømmet tre av affærene for kona.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ:  Hun må ikke forlate Tiger nå!