Hopper fra den ene «hollywood-hunken» til den andre

TV-stjernen Blake Lively skal ha funnet kjærligheten igjen etter bruddet med Leonardo DiCaprio.

HETE FØLELSER: Det var under innspillingen av filmen «Green Lantern» at hete følelser skal ha oppstått mellom Ryan Reynolds og Blake Lively. Foto: Stella Pictures
HETE FØLELSER: Det var under innspillingen av filmen «Green Lantern» at hete følelser skal ha oppstått mellom Ryan Reynolds og Blake Lively. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det tar ikke lang tid før nye skuespillerpar dannes i Hollywood, og denne gangen er det «Pizzagjengen»-Ryan Reynolds (35) og «Gossip Girl»-Blake Lively (24) som skal ha blitt observert tett omslynget.

De romantiske følelsene dere i mellom skal ha oppstått på settet til fantasy-filmen «Green Lantern», som de spilte inn i fjor, men det er ikke før nå at ekte kjærlighet skal ha oppstått.

Lively var inntil nylig sammen med Leonardo DiCaprio (36), men det viste seg at han ønsket å prioritere natteliv og festing framfor «Gossip Girl»-stjernen. Reynolds på sin side har blitt linket til kollega Sandra Bullock (47), men nå ser det altså ut til at Bullock har måttet vike plass for den 23 år yngre Lively.

Ryktene skal for alvor ha skutt fart etter at Lively og Reynolds ble observert forlate hans leilighet i Boston tidlig lørdag morgen med hver sin hund på armen, og etter at de tidligere denne uken feiret Reynolds bursdag på et utested i New York - sammen med Bullock.

- Blake og Ryan satt i underetasjen mens de holdt hender. Sandra lot dem være igjen alene sammen, og paret dro fra utestedet i to-tiden, sier en kilde til NY Post.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva har skjedd med «Friends»-stjernen?  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer