Honey Boo Boos foreldre gifter seg

Mama June står hvit brud.

Publisert
Sist oppdatert
Bli bedre kjent med Honey Boo Boo og Mama June i videoklippet øverst i saken!

SEOGHØR.NO: June Shannon aka Mama June (33) ble for alvor kjent for det norske TV-publikum da det amerikanske realityfenomenet «Honey Boo Boo» hadde premiere på TLC i mars i år.

I serien følger vi hennes frittalende datter Alana Thompson (7), kjent som Honey Boo Boo, og resten av familien i den amerikanske staten Georgia - der de blant annet gjørmebryter, spiller bingo og handler med rabatt-kuponger.

Ifølge TMZ skal Mama June gifte seg - i dag!

«June Shannon og Micke Thompson har valgt deres første dag av deres nye liv sammen, søndag 5. mai 2013. Du er herved invitert å dele deres lykke sammen med dem, når de utveksler bryllupsløftene. PS. telefoner eller videokamera under seremonien er ikke lov ettersom begivenheten blir filmet», lyder bryllupsinvitasjonen nettstedet har fått tak i.

I serien går Mike Thompson under det klingende navnet Sugar Bear, og er den frittalende skjønnhetsprinsessen Honey Boo Boos far.

Når bryllupet blir sendt på den norske TV-kanalen er foreløpig usikkert.

Bli bedre kjent med Honey Boo Boo og Mama June i videoklippet øverst i saken!

LES OGSÅ: Kristen Stewart i bilkrasj


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer