FREKKE TILBUD: Homser skriver til Synnøve og ber om at hun skal få barn med dem. Foto: TVNorge
FREKKE TILBUD: Homser skriver til Synnøve og ber om at hun skal få barn med dem. Foto: TVNorgeVis mer

- Homser vil ha barn med meg!

Forespørslene renner inn til Synnøve Skarbø.

SEHER.NO: Hun leder TVNorge-suksessen "Wipeout", og er en av Norges flotteste ungkarskvinner. Synnøve Skarbø (38) merker en stor interesse fra det motsatte kjønn.

Men kanskje ikke bare slik man kunne forvente seg...

I et intervju med KK forteller hun at homofile ønsker å få barn med henne.

- Jeg har faktisk fått flere henvendelser fra homofile som vil ha barn med meg. Jeg takker forespørselen, men jeg vil jo helst ha barn med en kjæreste. Og hvordan skulle vi ordnet det, i tilfelle? Jeg måtte vel bli kunstig befruktet, da? sier Synnøve til Norges største kvinneblad.

Den blonde skjønnheten fra Sunnmøre var i forhold fra hun var 17 til hun var 34, men nå er hun singel. Og hun lar seg ikke stresse opp av evinnelige spørsmål om hun snart skal finne mannen i sitt liv.

- Jeg har vent meg til maset. Nå preller det av hvis noen spør om jeg er sær, kresen, unormal eller lesbisk, sier Synnøve til KK. Hun innrømmer likevel at hun gleder seg til å bli forelsket igjen.
Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Prøvde seg som stripper i Argentina!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.