Homseparet alle vil ha

Amerikanske kvinner har talt: De vil se Orlando og Johnny elske.

HOMOFILE: Filmen "Brokeback Mountain" med Jake Gyllenhaal og Heath Ledger i hovedrollene fikk mye oppmerksomhet for heftige, homofile scener.
HOMOFILE: Filmen "Brokeback Mountain" med Jake Gyllenhaal og Heath Ledger i hovedrollene fikk mye oppmerksomhet for heftige, homofile scener. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Da magasinet America’s Jane spurte leserne sine hvem de skulle ønske spilte homofile elskere i oppfølgeren til filmen ”Brokeback Mountain”, var det nemlig ”Pirates of the Caribbean”-stjernene Orlando Bloom (29) og Johnny Depp (43) som fikk mesteparten av stemmene.

Depp har allerede innrømmet at karakteren hans i filmen, Captain Jack Sparrow, har homofile tendenser. Da Johnny gjorde research til rollen sin, fant han ut at mange pirater faktisk var biseksuelle.

- Pirater dro på sjøen flere år om gangen. Du ble ensom, og du hadde en ekstra rasjon rom …, fortalte Johnny i et intervju nylig.


MEN ORLANDO ER NOK SOLGT - SE HER!


Leserne av magasinet ble også spurt om hvilke celebriteter de tror ville gjort det godt som politikere, og det var skuespillerinnen Angelina Jolie (31) som gikk av med seieren, melder Contactmusic.com.

”Jackass”-stjernen Johnny Knoxville (35)  ble ”gutten du er flauest over å være forelsket i.”

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer