VANT: Mira Craig skrev Maria Haukaas Storengs vinnerlåt i Melodi Grand Prix - og ble et homseikon. Foto: SCANPIX
VANT: Mira Craig skrev Maria Haukaas Storengs vinnerlåt i Melodi Grand Prix - og ble et homseikon. Foto: SCANPIX Vis mer

Homseikon på homsehets-album

Mira Craig bidrar på Admiral Ps "Hva skjer".

SEHER.NO: Mira Craig (25) har blitt et homseikon etter at hun skrev Maria Haukaas Storengs (26) Melodi Grand Prix-vinnerlåt "Hold On Be Strong".

Se og Hør Weekend skriver at Miras synger på kameraten Admiral Ps plate "Muzikal Bullit - The Admiral Stort", som har fremkalt sterke reaksjoner på grunn av låta "Hva skjer" som retter en skarp kritikk mot homofile.

"Du syns nok det er greit, men der jeg er fra hadde du fått smakt på stein", er noe av det Admiral P. synger.

Til Natt&Dag sier han at man ikke skal hate homofile, bare at det ikke er noe for ham.

- Det er bare feil å promotere det, fortsetter artisten.

- Jeg har kjærlighet til alle, og jeg visste ingenting om denne sangen. Jeg er med på en annen låt. Hvorfor skal jeg unnskylde meg for noe jeg ikke har vært med på?  Alle må få lov til å være den de er, og da mener jeg på begge sider. Jeg er kjempeglad i Philip. Han er ingen homohater, men har kjærlighet for alle, sier artisten og låtskriveren Mira Craig opprørt til Seher.no

Les Sehers intervju med Mira Craig her

LES OGSÅ: Mira og Maria lager mer musikk

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.