Homsehær i kamp

Siste episode: Gay Army

HOMSEHÆR: Gutta i Gay Army... Foto: TVNorge
HOMSEHÆR: Gutta i Gay Army... Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen av rekruttene i Gay Army har begynt å få sansen for drillsersjant Rosenbum. Til tross for en tøff start, er de to ukene snart tilbakelagt.  Etter det skrekkinngytende førsteinntrykket har mange av rekruttene fått et nært forhold til drillsersjanten, og den forakten de følte de første dagene er erstattet med respekt.


Det som venter rekruttene nå, er å møte topptrente soldater i en siste utfordring. Oppdraget er å frigjøre en viktig diplomat som blir holdt til fange av fienden. Gruppens oppgave er å skaffe til veie opplysninger om hvor fangen holdes, for så å iverksette en redningsoperasjon. Oppdraget blir gjennomgått i plenum og slagplanen finpusset.

Nå får rekruttene bruk for all kunnskapen de har tilegnet seg i løpet av de to ukene under Rosenbums ledelse. Men er rekruttene modne for utfordringen? Hvordan skal det gå når "Gay Army" møter "The Real Army"?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer