Homolykke på penis-show

To australske peniser og deres eiere hadde skuespiller Simon Andersen og kjæresten Kristian Mollestads oppmerksomhet i over en time.

TETT KVARTETT: Simon Andersen og kjæresten Kristian Mollestad i lett passiar med Adam Schjølberg og hans eventmanager Ronnie Ottem. Foto: Tore Skaar, Se og Hør
TETT KVARTETT: Simon Andersen og kjæresten Kristian Mollestad i lett passiar med Adam Schjølberg og hans eventmanager Ronnie Ottem. Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Latterlig morsomt!

SEHER.NO: Det homofile kjæresteparet var selvfølgelig på plass på Latter på Aker Brygge da stykket "Puppetry of the penis" hadde premiere på latter tirsdag kveld. De koste seg sammen med Adam Schjølberg og hans eventmanager Ronnie Ottem.

- Vi er jo homser og har hverken barn eller hund. Derfor har vi mulighet til å gå ut så ofte som vi gjør, sier Simon til Seher.no.

I kveld er paret på premieren til "Spellemann på taket", i morgen skal de på galleriåpning og i helgen blir det hyttetur i på fjellet i telemark.

- Vi fester ikke så hardt, vi bare går ut ofte, sier Simon.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer