SMIGRET: - Jeg tar det som et superkompliment at de spør. Jeg vet hvordan homofile er, nøye med både utseendet og innhold. Men dette er ikke noe jeg har tatt stilling til ennå, sier Natalia Davadi. Også Synnøve Skarbø og Line Victoria Husby har få Foto: Privat
SMIGRET: - Jeg tar det som et superkompliment at de spør. Jeg vet hvordan homofile er, nøye med både utseendet og innhold. Men dette er ikke noe jeg har tatt stilling til ennå, sier Natalia Davadi. Også Synnøve Skarbø og Line Victoria Husby har få Foto: PrivatVis mer

- Homofile menn vil ha barn med oss

- Jeg følte meg dypt beæret, forteller Line Victoria Husby.

SEHER.NO: Nylig fortalte TVNorge-profil Synnøve Skarbø til ukebladet KK at homofile ønsker seg barn med henne. Nå forteller flere kjendiskvinner at de har fått samme typen tilbud, skriver Her og Nå.

- Jeg følte meg dypt beæret og stolt over forespørselen. Han er et godt menneske som har mye kjærlighet å gi til sine fremtidige barn. Jeg hadde overhodet ikke hatt problemer med å dele omsorgen med en homofil barnefar, men grunnen til at jeg foreløpig har takket nei, er at jeg selv ikke er klar for barn ennå, forteller TV 2s Line Victoria Husby (26) til bladet.

Husby er derimot ikke alene: Også fjorårets vinner av "Ungkaren 20 vs. 40", Natalia Davadi (24) og modellen Monica Hansen (30) har fått tilbud av lignende art.

- Ja, jeg er blitt spurt flere ganger av homofile. Jeg tar det som et superkompliment at de spør. Jeg vet hvordan homofile er, nøye med både utseendet og innhold. Men dette er ikke noe jeg har tatt stilling til ennå, sier Natalia Davadi til Her og Nå.

Har du et Paradise-tips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Lene: - Mats sa han ville svikte meg