- Homofile menn bør ikke bli foreldre

Hollywood-stjernens utsagn skaper storm.

VEKKER OPPSIKT: Skuespilleren Rupert Everett mener homofile menn ikke bør få lov til å oppfostre egne barn, til tross for at han selv er homofil. Foto: All Over Press
VEKKER OPPSIKT: Skuespilleren Rupert Everett mener homofile menn ikke bør få lov til å oppfostre egne barn, til tross for at han selv er homofil. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rupert Everett (53) - kjent fra blant annet filmene «My Best Friend's Wedding» og « The Next Big Thing» - har i flere år vær åpen om sin homofile legning.

Men selv om han er en aktiv talsmann for at homofile ikke skal behøve å skjule sin legning, er han ikke like begeistret for tanken på at homofile menn skal få adoptere barn.- Moren min skulle nok ønske jeg hadde barn, men hun mener at unger bør ha en mor og far og jeg er enig. Jeg kan ikke tenke meg noe verre enn å bli oppfostret av to homofile fedre.

Everett sier han kun gir uttrykk for sin personlige mening.

- Jeg er ikke del av noe miljø. Jeg er en del av menneskeheten, og det er for mange barn på planeten, så det er godt å ikke få flere.

Organisasjonen GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) - som kjemper for homofiles rettigheter - slakter Hollywood-stjernens uttalelser.

Everetts antikvariske og utdaterte utsagn har ført til skuffelse blant mange homofile foreldre og deres familier. Barn blir ikke skadet av å vokse opp blant omsorgsfulle homofile foreldre, men de blir det av sårende kommentarer fra uopplyste mennesker, sier de ifølge nettsiden Today Entertainment.

Rupert Everetts kontroversielle utsagn kommer en uke etter at musikkstjernen Stevie Wonder måtte be om unnskyldning etter å ha hevdet at mange homofile er forvirret.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Madonna saksøkes for 60 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer