«Homeland»-stjerne venter barn med «The O.C»-kjekkas

Ingen visste at de var kjærester. Nå bekrefter de to skuespillerne at de skal bli foreldre!

Foto: wenn.com
Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Homeland»-stjernen Morena Baccarin (36) er gravid igjen, denne gangen med «Gotham»-motspiller Ben McKenzie (37).

Graviditeten bekreftes av «Gotham»-kollegenes talspersoner overfor UsWeekly, men de to stjernene har fortsatt til gode å bekrefte at de er et par.

I thrillerserien «Gotham» oppstår det hete følelser mellom rollefiguren til Baccarin og rollefiguren til den tidligere «The O. C.»-kjekkasen.

Dr. Leslie Thompkins (Baccarin) og etterforsker James Gordon (McKenzie) dater hverandre og bor sammen i TV-serien, som i Norge sendes på TV 2.

Nå spekulerer UsWeekly i om det fiktive paret, i likhet med Baccarin og McKenzie, skal bli foreldre i serien.

På innspillingssettet til «Gotham» forrige uke, ble nemlig Baccarin sett med en kul på magen. Et par dager senere, under Emmy Awards i L.A., virket magen hennes derimot mindre.

Saken fortsetter under bildene.

GRAVID GANGER TO?: På «Gotham»-settet den 18. september så Morena Baccarins rollefigur ut til å ha en skikkelig kul på magen. På EMmy-løperen to dager senere var magen mindre fremtredende.  Foto: NTB Scanpix
GRAVID GANGER TO?: På «Gotham»-settet den 18. september så Morena Baccarins rollefigur ut til å ha en skikkelig kul på magen. På EMmy-løperen to dager senere var magen mindre fremtredende. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gravid like etter bruddet

Den overraskende babynyheten kommer drøye to måneder etter at TMZ meldte at Morena Baccarin skal skilles fra ektemannen Austin Chick (44). Det korte tidsintervallet gjør det nærliggende å tro at det oppstod søt musikk mellom «Gotham»-kollegene for en god stund siden.

Baccarin og Chick, som giftet seg i 2011, fikk sønnen Julius (snart 2) høsten 2013. Nå kan det virke som om den gravide stjernen ønsker at Julius skal bli storebror på fulltid.

Ifølge TMZ har Baccarin søkt om full omsorgsrett for sønnen, og torsdag bestemte en dommer i L.A. at gutten i hovedsak skal bo hos «Gotham»-stjernen i New York.

STJERNE: Morena Baccarin har også gjort suksess i thrillerserien «Homeland». Her er hun sammen med TV-kollegene (f.v) Mandy Patinkin og Claire Danes på Golden Globe i januar 2012. Dengang vant serien pris for beste dramaserie, mens Danes vant Golden Globe for beste skuespillerinne i en dramaserie. Foto: Afp
STJERNE: Morena Baccarin har også gjort suksess i thrillerserien «Homeland». Her er hun sammen med TV-kollegene (f.v) Mandy Patinkin og Claire Danes på Golden Globe i januar 2012. Dengang vant serien pris for beste dramaserie, mens Danes vant Golden Globe for beste skuespillerinne i en dramaserie. Foto: Afp Vis mer

Imidlertid vil Morena Baccarin og eksmannen ha delt omsorgsrett juridisk sett. Samantha Spector, Baccarins advokat, sier til TMZ at Austin Chick kan besøke sønnen i åtte dager en gang i måneden. Chick må gi 15 dagers forvarsel før han kommer til New York.

Annenhver måned kan Chick ta med sønnen hjem til L.A. i åtte dager, skriver TMZ. Ifølge nettstedet er det Baccarin som må dekke reiseutgiftene.

TV-STJERNE: Ben McKenzie ble på 2000-tallet verdensberømt for sin rolle i TV-serien «The O.C». Her er han sammen med sin kollega fra TV-serien, Mischa Barton.
TV-STJERNE: Ben McKenzie ble på 2000-tallet verdensberømt for sin rolle i TV-serien «The O.C». Her er han sammen med sin kollega fra TV-serien, Mischa Barton. Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke kose meg da jeg var gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer