KJEMPER FOR LIVET: Jessica Falkholt mistet begge foreldrene sine og ble sammen med sin søster innlagt på sykehus med kritiske skader etter en bilulykke 2. juledag. Nå er også søsteren gått bort. Foto: Channel 5
KJEMPER FOR LIVET: Jessica Falkholt mistet begge foreldrene sine og ble sammen med sin søster innlagt på sykehus med kritiske skader etter en bilulykke 2. juledag. Nå er også søsteren gått bort. Foto: Channel 5Vis mer

«Home and Away»-skuespiller Jessica Falkholt:

«Home and Away»-stjernen rammet av ny dødstragedie

Søsteren døde på sykehuset etter bilulykken som kostet foreldrene livet.

(Se og Hør): Torsdag ble det kjent at den australske skuespilleren Jessica Falkholt (28) - kjent fra TV 2-serien «Home and Away» - er innlagt på sykehus i hjemlandet med kritiske skader etter at hun og flere familiemedlemmer var involvert i en dødsulykke 2. juledag.

Ulykken skjedde da bilen Jessica, hennes søster Annabelle (21) og deres foreldre Lars og Vivian satt i, kolliderte med en annen bil i delstaten New South Wales, ifølge australske 9 News.

Begge foreldrene døde som følge av kollisjonen, og ifølge australske 9News har den den dramatiske ulykken også nå krevd livet til Jessicas søster.

- Ta vare på henne i himmelen

I et hjerteskjærende innlegg på sin Facebook-side bekrefter Annabelles kjæreste, Jordan Brohier, at han har «mistet sitt livs kjærlighet».

- Jeg har aldri møtt en så snill, og følsom sjel og verden har nå mistet en vakker engel. Jeg vet at Herren og hennes fantastiske foreldre vil ta vare på jenta mi i himmelen, skriver han, og fortsetter:

- Hun var den mest fantastiske jenta jeg noen gang har møtt. Hun var elsket av alle rundt seg.

Ifølge Daily Mail skal ulykken ha skjedd da en bil kom over i kjørebanen til familien. Jessica og Annabelle ble fraktet til sykehus med kritiske skader, hvor førstnevnte fortsatt kjemper for livet.

- Jeg ber for kjære Jess og håper at hun vil klare seg, skriver Brohier videre.

Mann mistet livet

Begge bilene skal som følge av kollisjonen ha tatt fyr. Forbipasserende skal ha klart å hale ut Jessica og hennes søster fra vraket.

Foruten foreldrene og Annabelle, skal også en annem mann ha mistet livet som følge av ulykken.

Jessica spilte rollefiguren Hope Morrison i flere episoder av «Home and Away» i 2016.

En talsmann for Channel 7, som sender serien i Australia, sier til BBC at nyheten har rystet dem.

- Selv om tiden hennes på settet ikke varte så lenge, så vil hun for alltid være en del av «Home and Away»-familien. Hennes fantastiske talent og profesjonelle holdning, gjorde inntrykk på oss alle.

LES OGSÅ: Fraktet til sykehuset etter ulykke i hjemmet