Annalise Braakensiek:

«Home and Away»-stjerne (46) døde

Den australske modellen ble funnet død i sitt eget hjem.

GIKK BORT: Australias underholdningsverden er i sorg etter nyheten om Annalise Braakensieks plutselige bortgang. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: Australias underholdningsverden er i sorg etter nyheten om Annalise Braakensieks plutselige bortgang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske modellen og skuespilleren Annalise Braakensiek (46), blant annet kjent fra såpeserien «Home and Away», ble funnet død i sitt eget hjem i Sydney søndag. Det skriver avisa The Guardian.

Braakensiek, som også var kjent som tv-profil og smykkegründer, skal ha blitt funnet av lokalt politi, som rykket ut etter en bekymringsmelding.

Politiet har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, ifølge avisa. Dødsårsaken vil først bli kjent når obduksjonsrapporten er klar.

Braakensiek startet modellkarrieren allerede som 16-åring, da hun ble oppdaget av en fotograf på kjente Bondi Beach, ifølge Aftonbladet. Seinere slo hun gjennom internasjonalt, med oppdragsgivere som Guinness, Nivea, Lee, Levi’s og Toyota.

46-åringen tok etter hvert steget over i skuespilleryrket, der hun, ved siden av å medvirke i «Home and Away», var særlig kjent fra tv-serien «Pizza». Braakensiek jobbet senere som smykkedesigner og tv-programleder. Hun var regnet som en stor stjerne i Australia.

Ifølge australske News skal 46-åringen ha slitt med depresjon over en lengre periode, som følge av å ha mistet flere av sine nærmeste. Det skrev hun flere ganger åpenhjertig om på sin Instagram-profil.

46-åringen var senest aktiv i nevnte nettsamfunn i romjula, der hun delte bilder fra en tur på stranda med søsteren.

En rekke australske celebriteter har tatt til sosiale medier etter dødsbuskapet, for å dele sine kondolanser.

LES OGSÅ: - Hun var et emosjonelt vrak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer