Jessica Falkholt:

«Home and Away»-stjerne (29) døde etter ulykken som drepte foreldrene hennes

Skuespilleren gikk bort på sykehus denne uken.

GIKK BORT: Skuespiller Jessica Falkholt (t.h.) mistet begge foreldrene sine og søsteren etter en fatal bilulykke i romjula. Nå har 29-åringen selv gått bort som følge av skadene sine. Foto: Channel 5
GIKK BORT: Skuespiller Jessica Falkholt (t.h.) mistet begge foreldrene sine og søsteren etter en fatal bilulykke i romjula. Nå har 29-åringen selv gått bort som følge av skadene sine. Foto: Channel 5 Vis mer

(Se og Hør): Den australske tv-stjernen Jessica Falkholt er død, bare 29 år gammel. Det melder BBC.

Skuespilleren, kjent fra såpeserien «Home & Away», var involvert i en fatal bilulykke i New South Wales i Australia 2. juledag.

Jessica Falkholt døde på sykehuset St. George Hospital i Sydney onsdag, klokken 10.20 lokal tid, etter at respiratoren hennes ble skrudd av forrige uke.

- Jessica gikk bort som følge av alvorlige skader hun fikk i en bilulykke den 26. desember 2017. Familien har bedt om privatliv i denne vanskelige tiden, heter det i en uttalelse gjengitt av blant annet Mirror.

Mistet familien sin

Ifølge BBC mistet foreldrene til Jessica, Lars (69) og Vivian (60), livet momentant i den tragiske bilulykken. Skuespillerens yngre søster, Annabelle (21), døde på sykehus tre dager senere.

Australsk politi etterforsker fortsatt ulykken, som også drepte 50-årige Craig Whitall, som kjørte den andre bilen som var involvert i kollisjonen.

Etter dødsulykken uttalte myndighetene at de undersøkte hvorvidt bilen til Whitall hadde befunnet seg på feil side av veien på ulykkestidspunktet.

Forrige uke var flere hundre mennesker til stede da Lars, Vivian og Annabelle Falkholt ble stedt til hvile i Sydney.

Kolleger i sorg

Channel Seven, den australske kringkasteren som produserer «Home & Away», sier i en uttalelse at skuespillerne i serien er knust over Jessica Falkholts død.

Flere av motspillerne hennes har delt minneord på sosiale medier etter 29-åringens tragiske bortgang. Blant dem er skuespiller Pia Miller (34).

farewell wonderful Jess ♡ beautiful pic by David Newman. ♡

Et innlegg delt av Pia. (@piamiller)

- Farvel, vakre Jess. Nydelig bilde tatt av David Newman, skriver hun til et portrett av skuespillerkollegaen.

«Home & Away»-skuespiller Shannon Deguara har også delt en personlig hilsen på Facebook:

- Hvil i fred, Jess. Du var alltid en glede å kjenne og jobbe med, et så stort talent som er gått tapt, men som nå er hos resten av familien din etter den grusomme kollisjonen 2. juledag. Du vil bli savnet av mange, du med din sprudlende personlighet og smittende smil. Kondolanser til familien, skriver han.

Ifølge IMDb.com har Jessica tittelrollen i den kommende, romantiske thrilleren «Harmony» (2018).

LES OGSÅ: - Ble utsatt for overgrep av stuntmann som 12-åring