Ben Unwin fra «Home and Away»:

«Home and Away»-skuespiller (41) er død

Ben Unwin ble bare 41 år gammel.

<strong>DØDSFALL:</strong> Ben Unwin (nummer to fra høyre) spilte i den australske serien fra 1996 til 2005. Nå er skuespilleren gått bort, like før sin egen 42-årsdag. Foto: Seven Network / TV 2
DØDSFALL: Ben Unwin (nummer to fra høyre) spilte i den australske serien fra 1996 til 2005. Nå er skuespilleren gått bort, like før sin egen 42-årsdag. Foto: Seven Network / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere «Home and Away»-stjerne Ben Unwin (41) er død. Dette bekrefter politiet i den australske delstaten New South Wales, ifølge Independent.

Unwin ble onsdag 14. august funnet død etter en bekymringsmelding. Det er ikke bekreftet noen dødsårsak, men politiet forteller i en pressemelding at saken ikke behandles som et mistenkelig dødsfall.

Husket med kjærlighet

Unwin spilte karakteren Jesse McGregor i den australske såpeoperaen «Home and Away», som siden sent på 80-tallet har vært en TV-favoritt.

- Rollebesetningen og mannskapet bak «Home And Away» er knust over nyheten om vår tidligere kollega Ben Unwins bortgang, uttaler en talsperson for The Seven network.

- Ben sitt arbeid i rollen som Jesse McGregor kommer til å bli husket med mye kjærlighet. Hans familie og venner er med oss i våre tanker og bønner, blir det fortalt av talspersonen.

Flere av skuespillerens tidligere kollegaer fra serien sender sine kondolanser.

- Jeg våknet akkurat opp til de tragiske nyhetene om Bens bortgang. Hjertet mitt føler med hans familie, sier Ada Nicodemou (42), som spilte rollen som Leah Patterson.

Lynne McGranger (66), som spiller Irene Roberts, er også berørt av nyheten.

- For en forferdelig tragedie. Sender mine dypeste kondolanser til hans familie og venner.

- Min første TV-week forside var med deg. Vi hadde noen år med latter. Det var fnising på sett da vi forsøkte å komme oss gjennom scener som elskere, eller skikkelig latter på puben etter jobb. Jeg kommer til å sørge nå, men jeg lover å fortelle historier om vår fantastiske tid sammen. Du vil for alltid ha et spesielt sted i hjertet mitt. Elsker deg Onion, skriver skuespillerkollega Kimberley Cooper på Instagram.

Flere dødsfall

Hele 32 sesonger og 7180 episoder har blitt sendt av den populære TV-serien «Home and Away». Disse tallene fører den australske såpeoperaen inn i rekken som en av de lengst varende TV-seriene gjennom tidene.

Til tross for at serien har oppnådd stor suksess verden over, er ikke livet like rosenrødt på baksiden av kulissene.

Det enorme mannskapet bak serien har nemlig lidd av flere dødsfall. I løpet av de siste to årene har serien mistet tre andre til døden. Senest i januar i år ble Annalise Braakensiek (46) funnet død i sitt eget hjem.

Cornelia Frances (77), kjent som «Morag» i serien, døde i mai i 2018 av kreft, og bare måneder før det døde også Jessica Falkhold (29) på sykehuset. Dette skjedde få uker etter at hun og familien var involvert i en fatal bilulykke som til slutt krevde alles liv.

LES OGSÅ: Millionærdatter funnet død på Mallorca

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer