HVITT PULVER? Danskene spør seg hvaslags snø vi nordmenn egentlig har under hoppskiene. Foto: SCANPIX
HVITT PULVER? Danskene spør seg hvaslags snø vi nordmenn egentlig har under hoppskiene. Foto: SCANPIX Vis mer

- Holmenkollen bygget av kokain

Pannekakelandet i sør tror nordmenn utøver skihopp på baner av narkotika.

SEHER.NO: Er Norges skihopp-stolthet Holmenkollen egentlig bygget av kokain? Det spørsmålene stiller danskene seg, og de er sikre på at svaret er et rungende ja.

Ifølge danske seoghoer.dk har nemlig norske myndigheter funnet en effektiv metode for å måle hvor mye kokain folk i Oslo får i seg, og kommet frem til at hovedstadens innbyggere hiver tilsammen 300 kilo "snø" opp i sine blåfrosne neser hvert år.

Det skal de ha funnet ut av ved et lite filter montert i byens to renseanlegg, som kan måle kokainmengder helt ned i 0,000000001 gram per liter.

Ifølge danskene "udskiller du 10 procent af stoffet genneom tis og pølser" som strømmer ut i havet via toalettet når man har tatt kokain. Og vips, så har det samlet seg i det lille filteret og vitenskapsmennene kan gjøre sine beregninger.

Disse beregningene viser ifølge våre venner med de røde pølsene et forbruk på mellom ti og femten brukerdoser daglig per 1000 innbyggere - den samme konsentrasjonen som blant innbyggerne i Dublin.

Men så var det dette med Holmenkollen da...

Danskene kan fortelle at kokain ikke hoper seg opp i naturen på lik linje med amalgam og kvikksølv, og at fisken i den norske skjærgården derfor ikke er høy på cola og "tygger tyggegummi og snakker hele tiden".

Neida, kokain-vannet fordamper i likhet med alt annet havvann og daler ned som regn og snø - for eksempel på Holmekollen, skriver det danske nettstedet.

LES OGSÅ: Skihopper slet på skolen

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no