Hollywoods verste mødre

Det er ikke alle kjendismammaer som er like gode forbilder...

DÅRLIG FORBILDE: Whitneys slektninger har flere ganger fryktet at datteren Bobbi Kristina vil finne henne død av overdose. Foto: All Over Press
DÅRLIG FORBILDE: Whitneys slektninger har flere ganger fryktet at datteren Bobbi Kristina vil finne henne død av overdose. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO Mens millioner av amerikanere søndag feiret morsdag med blomster og konfekt, er det enkelte stjernemødre som er mer vant med rehab enn roser.

Disse tre kvinnene har bevist at familielykke ikke kan kjøpes for penger:

1. Whitney Houston: Soulstjernens overgang fra Amerikas yndling til narkoman har sjokkert selv garvede festløver i Hollywood. Når selv Whitneys rusglade eks-mann Bobby Brown satte foten ned, er det tegn på trøbbel.

Selv om blakke Whitney (43) har lovet bot og bedring - har nok datteren Bobbi Kristina (14) sett nok til å fylle atskillige terapitimer...

2. Britney Spears:  Ikke nok med at Britney (25) har holdt på å miste sønnen Sean Preston i bakken. Hennes mange innfall som å rake av seg håret - har fått mange fans til å bekymre seg for hennes psykiske helse.

"Hit me baby one more time"-stjernen skapte også skandale da hun for på byen sammen med fengselsfuglen Paris Hilton -uten undertøy.

For Britneys skyld får vi håpe sønnene Sean Preston og Jayden James ikke leter i avisarkivene når de blir voksne...

3. Courtney Love: Enken til Kurt Cobain levde et liv fylt med sex, drugs og rock n'roll allerede mens hun var gift med Nirvana-vokalisten. Og selv om hun passerte 40 for tre år siden, har ikke Love- som er frontfigur i bandet Hole - roet ned på tempoet.

I 2003 ble hun rushet til sykehus etter en overdose - mens datteren Francis Bean (15) - som Courtney fikk sammen med Cobain før han døde i 1994 -ble plassert hos slektninger av politiet.

I 2005 fikk hun tilbake omsorgsretten for datteren, men ble tvangsinnlagt på rehab kort tid etter.

For øyeblikket bor mor og datter Love i Los Angeles.

LES OGSÅ: Courtney lover fantastisk sex

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer