- VIL LAGE TALKSHOW SAMMEN: En kilde nær Jennifer Aniston sier til avisen Sunday Express at skuespilleren er i ferd med å takke ja til et tilbud om å bli programleder i et talkshow sammen med Oprah Winfrey. Foto: All Over Press
- VIL LAGE TALKSHOW SAMMEN: En kilde nær Jennifer Aniston sier til avisen Sunday Express at skuespilleren er i ferd med å takke ja til et tilbud om å bli programleder i et talkshow sammen med Oprah Winfrey. Foto: All Over PressVis mer

Hollywoods nye superpar?

Oprah Winfrey har gitt Jennifer Aniston et tilbud hun ikke kunne si nei til...

SEHER.NO: "Venner for livet"-stjernen Jennifer Aniston (40) er vant til å bli intervjuet på det som finnes av amerikanske talkshow, men snart kan det være hennes tur til å sette seg i programlederstolen.

Ifølge avisen Sunday Express, er Jennifer i forhandlinger med talkshow-dronningen Oprah Winfrey (54) om å lage et nytt TV-program med henne.

Aniston skal selv ha lansert ideen om et talkshow for Oprah, etter at hennes komikervenninne Chelsea Handler fikk suksess med sitt program.

- Jen ble fascinert av formatet etter å ha brukt mye tid med Chelsea. Da hun møtte Oprah, nevnte hun at det ville vært moro å lage et talkshow, og Oprah grep muligheten til å foreslå at de lager et program sammen, sier en kilde til Sunday Express.

Aniston skal fortsatt være i lønnsforhandlinger med TV-selskapet, men ifølge en kilde nær henne, er det ikke penger som er grunnen til at hun stiller seg bak mikrofonen.

- Hun gjør dette kun av en grunn: Fordi hun har lyst til det, sier kilden til avisa.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene