KOSER SEG PÅ CAFÈ: Jake Gyllenhaal og Rashida Jones så ut til å ha det svært så hyggelig sammen. Foto: All Over Press
KOSER SEG PÅ CAFÈ: Jake Gyllenhaal og Rashida Jones så ut til å ha det svært så hyggelig sammen. Foto: All Over PressVis mer

Hollywoods nye superpar?

Taylor Swifts eks har muligens en annen stjerne i kikkerten..

SEHER.NO: Hollywood-skuespiller Jake Gyllenhaal (30), kjent fra blant annet «Brokeback Mountain» og «Love & Other Drugs» , er nå aktuell med action-thrilleren «Source Code»

Nå spekulerer kjendismediene i om Gyllenhaal og skuespiller Rashida Jones er det nye superparet i Hollywood. Rashida Jones (35) er kjent fra blant annet Facebook-filmen, «The Social Network» og TV-serien «The Office». Hun er nå aktuell med en rolle i NBC- serien «Parks and Recreations».

Jake Gyllenhaal og Rashida Jones ble mandag sett sammen på den berømte restauranten Cafè Gratitude I L.A. Her spiste de lunsj sammen, tullet og tøyset hele tiden, og så ut til å stortrives i hverandres selskap, skriver PerezHilton.com.

Etter måltidet, skal Jones ha virket hodestups forelsket. I hvert fall i Atticus, som er hunden til Jake Gyllenhaal.

Tidligere denne uken skal Jake ha vært på kino med en venn, og prøvd å rømme usett etter at filmen var ferdig. De to så den franske thrilleren «Point Blank», ifølge People.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Er de sammen igjen?