FORELSKET: Amanda Seyfried skal ha funnet lykken med Justin Long. Her fra «Lovelace»-premieren på MoMa i New York i slutten av juli - hvor paret ble observert i tett hele kvelden. Foto: All Over Press
FORELSKET: Amanda Seyfried skal ha funnet lykken med Justin Long. Her fra «Lovelace»-premieren på MoMa i New York i slutten av juli - hvor paret ble observert i tett hele kvelden. Foto: All Over Press Vis mer

Hollywoods nye superpar?

Amanda Seyfried dater Drew Barrymores ekskjæreste.

Publisert
SEOGHØR.NO: I disse dager er skuespiller Amanda Seyfried (27) aktuell i filmen «Lovelace», hvor hun portretterer pornoskuespilleren Linda Lovelace.

På privaten er den talentfulle 27-åringen lykkelig nyforelsket i skuespiller Justin Long (35), skal vi tro kilder UsMagazine har snakket med:

- Justin er superprivat når det kommer til å snakke om forholdene sine, så jeg er ikke helt sikker på hvordan de møttes, men de har kjent hverandre en stund. I det siste har de hengt sammen oftere og oftere, og vært på forskjellige dater. De er begge veldig opptatt, men vil se hvor det bærer hen.

En annen kilde det amerikanske nettstedet har snakket med, forteller at hun observerte at de to Hollywood-skuespillerne koste seg i hverandres selskap under «Lovelace»-premieren på MoMa i New York i slutten av juli:

- Justin kom alene, men holdt seg i nærheten av Amanda hele kvelden. De klina ikke eller gjorde sånne ting, men de var bare uatskillelige hele kvelden. Han var i nærheten av henne da hun snakket med andre.

I forrige uke tok Justin til Twitter for å skryte av blondinens talent:

Mellom 2008 og 2010 var Justin i av-og-på-forhold med Hollywood-skuespiller Drew Barrymore (38), mens Amanda tidligere har datet kjekkaser som Alexander Skarsgård, Dominic Cooper, Josh Hartnett og Ryan Phillippe - og ble sist koblet til «Dexter»-stjernen Desmond Harrington i fjor sommer.

Hverken Seyfried eller Long har foreløpig kommentert kjærlighetsryktene.

LES OGSÅ: Aniston skjulte magen etter graviditetsrykter


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer