Hollywoods nye "it-girls"

Disse er noen av de mest fremmadstormende unge kvinnene i filmbyen i dag.

EVAN RACHEL WOOD: "Thirteen"-stjernen Evan Rachel Wood er nok mest kjent for å være kjæresten til Marilyn Manson.  Foto: All Over Press
EVAN RACHEL WOOD: "Thirteen"-stjernen Evan Rachel Wood er nok mest kjent for å være kjæresten til Marilyn Manson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Megan Fox, Evan Rachel Wood, Kristen Steward og Alice Braga. De er unge, vakre og suksessfulle, men du har kanskje ikke hørt om dem?


Disse kvinnene er noen av Hollywoods mest lovende unge skuespillerinner, skal man tro filmnettstedet Moviephone.


Det var i høst at nettstedet laget en stor kåring der de mest innflytelsesrike og fremmadstormende unge skuespillerene i Hollywood ble navngitt.


Og naturlig nok var superstjerner som Keira Knightley (22), Mischa Barton (21) og Scarlett Johansson (23) på listen.


Men også en rekke relativt "ukjente" unge skuespillerinner stod oppført. Og disse er altså blant de som omtales som filmbyens nye "it-girls".


Se flere bilder av Hollywoods nye stjerner lenger ned


"Transformers"-babe Megan Fox (21) er en av disse.


Den hete stjernen, som formerlig oser "bad girl"-karisma med sine mange tattoveringer og lange, mørke manke, er allerede fastslått som "den nye Angelina Jolie".


Før megasuksessen "Transformers" ble lansert i sommer, hadde Fox jobbet som modell, og hatt  flere roller i filmer og tv-serier.  Blant annet hadde hun en liten rolle i TV 2-sendte "Hope & Faith".


Og store ting er ventet av den sexy stjernen.


En annen ung skuespillerinne det er verdt å merke seg navnet på er Evan Rachel Wood (20).


Wood er nok mest kjent som kjæresten til skandalerocker Marilyn Manson, men 20-åringen er også blant de som gjør det stort på kinolerretet.


Hun har blant annet spilt i filmen "Thirteen" (2003) med Holly Hunter, "The Missing" med Tommy Lee Jones og Cate Blanchett , og "The upside of Anger".


Wood skal også ha gjort en audition for rollen som Claudia i "Interview with a vampire" (1994), men tapte rollen til Kirsten Dunst, som fikk sitt store gjennombrudd med filmen.


Ifølge superstjernen Michael Douglas, som hun spilte mot i "King of California", er Wood en svært gjennomført skuespillerinne.


- Hun er veldig gjennomført. Hun har en kombinasjon av integritet og følelser, og en stor gave når det gjelder kredibilitet og ærlighet, har Douglas uttalt.


Også Emily Blunt (24), mest kjent for rollen som den bitchy assistenten til Meryl Streep i "The Devil wears Prada", har stor suksess i Hollywood om dagen.


24-åringen fikk sin debut innen film og teater da hun spilte mot dame Judi Dench i stykket "The Royal Family", men det var først med filmen "My summer of Love" (2004) at Blunt for alvor slo gjennom i filmbyen.


For tiden kan hun også sees i filmene "The Jane Austen Book Club" og "Dan in Real Life".


Kristen Stewart (17) er nok blant dem som har spilt flest "datter-roller" de siste årene.


Blant annet spilte hun datteren til Jodie Foster i kassasuksessen "Panic Room" (2002), en rolle som opprinnelig skulle gått til Hayden Panettiere, men som Stewart erstattet.


Hun har også spilt datteren til Dennis Quaid og Sharon Stone i "Cold Creek Manor" og datteren til Tim Robbins in "Zathura"


 - Hun er en brennende stjerne som er på vei opp og fram. Hun er utrolig intens of har evnen til å være svært naturlig på film. Jeg tror at hun i årene som kommer vil bli en sterk Oscar-kandidat, har Siri Garber fra Platform PR tidligere uttalt om Stewart.


Alice Braga  (24) vil også bli en sterk Oscar-kandidat i fremtiden, skal man tro ryktene.


Braga var en av flere skuespillere som slo gjennom i den brasilianske slum-filmen "City of God"(2002).


Men hun har nok utmerket seg mest med sin rolle i Will Smiths nye kassasuksess "I am Legend".


Og ifølge produsenten av filmen, Akiva Goldsman, har Braga et enormt talent.


- Hun har talentet til en skuespiller dobbelt så gammel som henne og en sterk sjarm. Hun kommer til  å gå rett til Oscar, sier Goldsman.


Andre unge skuespillerinner det er verdt å holde øynene åpne for fremover er  " Half Nelson" - stjernen  Shareeka Epps (18),  "X-Men"-stjernen Ellen Page (20)  og "Lords of Dogtown"-babe Melonie Diaz (20).


Se bilder av Hollywoods nye "it-girls" nedenfor:LES OGSÅ: - Den nye Angelina Jolie

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer