GIFTER SEG: Skuespilleren Peter Dinklage og kona Erica har vært gift siden 2005. Nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Stella Pictures
GIFTER SEG: Skuespilleren Peter Dinklage og kona Erica har vært gift siden 2005. Nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hollywoods nest laveste stjerne blir pappa

Hollywood-stjernen Peter Dinklage har fått nok en stor grunn til å feire.

Publisert
SEHER.NO:  Skuespilleren Peter Dinklage (41) har i år gjort stor suksess i den kritikerroste TV-serien «Game of Thrones», og nå kan den 1,35 meter høye stjernen også glede seg over suksess på hjemmebane.

En talsmann for Dinklage, bekrefter overfor UsMagazine.com at skuespilleren og hans kone Erica venter sitt første barn sammen.


På grunn av sin lave høyde blir Dinklage lagt godt merke til i Hollywood, men etter å ha fått gode kritikker for sine skuespillerprestasjoner i filmer som «Death at a funeral» og «The Chronicles of Narnia: Prince Caspian», har han sagt at han ikke lenger bryr seg om stirrende blikk.

- Som tenåring førte høyden min til at jeg ble bitter og sint. Men etter hvert som du ble eldre, skjønner du at du må ha humor. Du skjønner at det er ikke ditt problem, det er de andre sitt, sa han til MSNBC i 2003.

Peter og Erica har vært gift siden 2005.

Av Hollywood-profiler er det nok bare Verne Troyer, kjent som Mini Me fra «Austin Powers»,  med sine 81,3 cm som er mindre enn Peter Dinklage av de store stjernene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Britney gifter seg for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer