Utroskap og bitre krangler i Hollywood:

Hollywoods mest stormfulle forhold

Hemmelige affærer, voldsanklager og påståtte orgier er bare noe av det som har skjedd bak fasaden til flere av filmbyens mest kjente par.

OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Det er ingen ukjent sak at noen av verdens mest kjente par har hatt sitt å stri med i løpet at forholdet. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Det er ingen ukjent sak at noen av verdens mest kjente par har hatt sitt å stri med i løpet at forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Denne uka feirer Ozzy og Sharon Osbourne 35 års bryllupsdag. Gjennom flere tiår har de blitt regnet som et av verdens mest profilerte kjendispar - på godt og vondt.

I hvert sitt innlegg på Instagram markerer paret den store begivenheten, og gir klart uttrykk for kjærligheten dem imellom.

- Gratulerer med bryllupsdagen, min elskede. Du er mitt alt, skriver rockestjernen til et bilde fra vielsen for 35 år siden.

Saken fortsetter under bildet.

Happy Anniversary My Love, You Are My Everything!

Et innlegg delt av Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

Leser man imidlertid mellom linjene i Sharon Osbournes (64) hyllest, er det ikke til å komme unna at duoen har hatt sitt å stri med.

«Tusen takk, Ozzy, for 35 ville og fantastiske år sammen. Jeg er klar for det neste kapittelet i vårt liv. Elsker deg mer i dag enn jeg gjorde i går. En ting må du alltid huske: Du bærer mitt hjerte, det begynner å bli gammelt og trenger beskyttelse. Gratulerer med bryllupsdagen.», skriver hun.

Fikk tilbakefall

Helt siden paret giftet 4. juli 1982, har duoen vært et yndet objekt for amerikanske og britiske tabloider.

Ozzy Osbourne (68) har aldri lagt skjul på at han har levd et utagerende rockeliv, noe som definitivt har påvirket forholdet til kona. I en årrekke slet han med store rusproblemer, og ryktene om at et av rockens største par skulle gå fra hverandre, har vært utallige.

Saken fortsetter under bildet.

STORMFYLT: Ozzy og Sharon Osbourne har vært gift i 35 år, og har definitivt hatt sine problemer å hanskes med. Foto: NTB Scanpix
STORMFYLT: Ozzy og Sharon Osbourne har vært gift i 35 år, og har definitivt hatt sine problemer å hanskes med. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Først i en mer eller mindre ufiltrert tv-serie på MTV fikk man for alvor være vitne til parets stormfulle ekteskap. At Ozzy og Sharon har hatt flere pauser i forholdet, er ingen hemmelighet.

Da det i 2013 ble kjent at Black Sabbath-vokalisten hadde hatt et tilbakefall, etter å ha holdt seg rusfri i syv år, tok paret nok en gang tid fra hverandre.

Utro gjentatte ganger

Rockestjernen skrev i et innlegg på Facebook den gang at han i et og et halvt år hadde vært tilbake på flaska og på stoff. Ut ifra innlegget antok mange det også slik at Ozzy mente at dette var bakgrunnen for bruddet.

- I løpet av det siste et og et halvt året har jeg drukket og brukt narkotika. Jeg var på et veldig mørkt sted og var en idiot overfor de menneskene jeg elsker mest, familien min. Uansett så er jeg glad for å fortelle dere at jeg nå har vært edru i 44 dager.

SAMMEN I TYKT OG TYNT: På tross av et turbulent ekteskap, har Ozzy og Sharon Osbourne valgt å holde sammen. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN I TYKT OG TYNT: På tross av et turbulent ekteskap, har Ozzy og Sharon Osbourne valgt å holde sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etter var paret sammen igjen.

I fjor traff forholdet imidlertid på nok en hump i veien, da rockestjerna selv gikk ut og fortalte at han var sexavhengig. Dette etter å ha vært utro mot Sharon gjentatte ganger. Hun svarte den gang med å gå ut på tv, hvor hun proklamerte at forholdet var over for godt.

Selv med sine åpenbare utfordringer, har duoen etter korte opphold likevel alltid funnet tilbake til hverandre, noe de også gjorde denne gang.

I januar trakk Ozzy også tilbake påstandene om at han skal være sexavhengig, ifølge The Telegraph.

Andre forhold

Sharon og Ozzy Osbourne er imidlertid langt fra det eneste kjendisparet som har møtt store utfordringer i forholdet.

Det siste året har tidligere Spice Girls-medlem Melanie Brown (42) vært utgangspunkt for store overskrifter når det kommer til hennes forhold med filmprodusenten Stephen Belafonte (42).

Saken fortsetter under bildet.

BITTER STRID: Stephen Belafonte og Mel Bs forhold har blitt godt dokumentert av internasjonal presse det siste året. Foto: NTB Scanpix
BITTER STRID: Stephen Belafonte og Mel Bs forhold har blitt godt dokumentert av internasjonal presse det siste året. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mars kom nyheten om at duoen skal skilles etter ti år som ektepar.

Kort tid etter dukket det opp dystre detaljer om hva som egentlig skal ha foregått bak lukkede dører. Mel B har blant annet hevdet at eksmannen skal ha mishandlet og truet henne, og grunnet voldsanklagene fikk hun innvilget besøksforbud mot ham.

OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Stephen Belafonte er omringet av pressen på vei ut av retten i april. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG SKITTENTØYVASK: Stephen Belafonte er omringet av pressen på vei ut av retten i april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Artisten har også påstått at han skal ha tvunget henne til å ha sex med andre kvinner. Orgier som paret skal ha deltatt i er angivelig fanget på film, noe Belafonte skal ha brukt som pressmiddel mot henne.

Filmprodusenten har avvist alle anklagene.

Den pågående, bitreskilsmissestriden har blitt godt dokumentert gjennom internasjonal presse, og den kontroversielle saken ser ikke ut til å ta noen ende med det første.

Utsatt for hevnporno

Et annet kjendispar som definitivt har fått tabloidblekket til å sprute denne våren er Kim Kardashians bror, Rob (30) og hans eks-forlovede Blac Chyna (29).

At romansen dem imellom har vært stormfull, er ingen hemmelighet. Etter kun tre måneder som kjærester, avslørte duoen at de hadde forlovet seg, og kun en måned senere kom nyheten om at de ventet sitt første barn sammen.

I februar ble det imidlertid kjent at bryllupet mellom Chyna og Kardashian var avlyst. Siden har overskriftene om deres av-og-på-forhold vært særdeles fremtredende i mediene.

Via begges kontoer på sosiale medier har det haglet ukvemsord, og fansen har nærmest ukentlig blitt vitne til eksparets offentlige krangler.

Saken fortsetter under bildet.

FULL KRIG: Blac Chyna og Rob Kardashian har via sosiale medier latt hele verden få innsyn i deres turbulente forhold. Foto: NTB Scanpix
FULL KRIG: Blac Chyna og Rob Kardashian har via sosiale medier latt hele verden få innsyn i deres turbulente forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Onsdag denne uka toppet det hele seg da Kardashian hengte ut eks-forloveden på Instagram.

Ifølge BBC publiserte nemlig Kardashian en rekke intime bilder av Chyna på sin Instagram-profil, i tillegg til å kommet med svært krasse påstander om 29-åringen.

Blant annet hevder 30-åringen at eks-forloveden gjentatte ganger har vært utro mot ham. Kardashian påstår også at han fikk tilsendt en video 4. juli - på USAs nasjonaldag - fra Chyna, der hun er utro med en annen mann.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Kardashian ble utestengt fra Instagram og risikerer i verste fall fengsel for ugjerningen.

Selv om duoen er kjent for å ha gjort det slutt flere ganger, for så å finne tilbake til hverandre, kan imidlertid denne ukas krangel se ut til å ha vært siste spiker i kista for stjerneparet.

Voldsanklager

I fjor høst var skilsmissen mellom skuespillerduoen Johnny Depp (54) og Amber Heard (31) svært offentlig, og nye detaljer om hvorfor paret gikk fra hverandre dukket opp nærmest hver eneste dag.

Etter kun 15 måneders ekteskap, valgte Heard å søke om skilsmisse 23. mai i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

STYGT BRUDD: Amber Heard og Johnny Depp var en av fjorårets mest omtalte par. Etter kun 15 måneders ekteskap gikk de hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
STYGT BRUDD: Amber Heard og Johnny Depp var en av fjorårets mest omtalte par. Etter kun 15 måneders ekteskap gikk de hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Senere samme uke smalt det i medier verden over da det ble kjent at Heard hadde fått innvilget besøksforbud mot ektemannen. 31-åringen anklaget nemlig Depp for å ha vært voldelig mot henne, noe han har avvist på det sterkeste.

I dagene som fulgte ble det imidlertid publisert bevismateriale som angivelig støttet Heards anklager, blant annet et fotografi av Johnnys avkuttede fingertupp.

Modellen snikfilmer med mobilen uten at Depp ser. Han er veldig aggressiv, banner og slamrer med skapdører mens Heard spør han om hva som har skjedd.

Saken fortsetter under videoen.

SNAKKER UT I NY VIDEO: Amber Heard, skuespiller og modell, snakker nå i en ny video om partnervold. Stjerna skilte seg fra Johnny Depp tidligere i år, etter blant annet å ha anklaget ham for vold. Video: GirlGaze Vis mer

Til slutt blir han så aggressiv at han kaster en flaske vin og et glass i gulvet. Deretter oppdager han at kona filmer, og blir enda mer aggressiv. Så tar han mobilen og videoen blir svart.

TRAKK ANKLAGENE: Amber Heard påstod at Johnny Depp hadde vært voldelig mot henne - påstander som hun senere trakk tilbake. Foto: NTB Scanpix
TRAKK ANKLAGENE: Amber Heard påstod at Johnny Depp hadde vært voldelig mot henne - påstander som hun senere trakk tilbake. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Saken vakte naturligvis enorm oppsikt. Tross innholdet i filmen, har Depp alltid benektet at han har vært voldelig mot ekskona.

Et endelig punktum i spekulasjonene skulle komme da Heard i midten av august trakk tilbake voldsanklagenemot ektemannen. Dette er også det aspektet ved saken som har fått mest oppmerksomhet internasjonalt.

Etter måneder med kjekling om detaljene gikk skilsmissen mellom Johnny Depp og Amber Heard gjennom hos domstolen i Los Angeles i januar.

Endte med skilsmisse

En annen sak som definitivt havnet på «alles» lepper, var en hendelse som oppsto i juli 2012. Da publiserte Us Magazine et bilde av skuespiller Kristen Stewart (27) og den 19 år eldre - og gifte - regissøren Rupert Sanders (46) tett omslynget på sin forside.

Saken, som senere skulle få omfattende ringvirkninger for de involverte, sendte sjokkbølger gjennom verdenspressen, og fikk metervis med spalteplass i månedene som fulgte.

TILGITT: Tori Spelling har tidligere uttalt at hun har tilgitt ektemannen for utroskapen. Foto: NTB Scanpix
TILGITT: Tori Spelling har tidligere uttalt at hun har tilgitt ektemannen for utroskapen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var imidlertid ikke bare Sanders som var i et forhold. Stewart var på samme tid kjæreste med «Twilight»-medskuespiller Robert Pattinson (31).

Et halvt år etter skandalen, ble det kjent at Sanders' kone, den britiske modellen Liberty Ross (38), tok ut skilsmisse.

Andre par som også har vakt oppmerksomhet er skuespiller Tori Spelling og Dean McDermott. I tv-showet «True Tori» fra 2014 skildret programmet parets turbulente ekteskap, inkludert hans utroskap.

De har senere uttalt at de har jobbet seg gjennom ekteskapskrisen og at forholdet er bedre enn noensinne.

LES OGSÅ: - Bittert brudd med bestevenninnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer