Hollywoods mest moteriktige fireåring

Suri Cruise lager og designer egne klær.

MOTEIKON: Lile Suri er kjent som et av Hollywoods best kledde kjendisbarn. Nå avslører mamma Katie Holmes at det er datteren selv som lager og setter sammen sine egne antrekk.
MOTEIKON: Lile Suri er kjent som et av Hollywoods best kledde kjendisbarn. Nå avslører mamma Katie Holmes at det er datteren selv som lager og setter sammen sine egne antrekk. Vis mer
Se Suris mange moteriktige antrekk nederst i saken!

SEHER.NO: Suri Cruise (4) er kjent som den yngste trendsetteren i Hollywood. Nå avslører mamma Katie Holmes (31) at det er datteren selv som lager og setter sammen sine egne antrekk.

- Jeg vokste opp som den yngste av fire barn, så jeg fikk mye klær av mine eldre søsken som jeg måtte fikse selv. Og Suri gjør det samme med sine klær. Hun sier «Jeg vil at denne armen skal klippes av», så sier jeg «Greit, vi kutter den», sier Katie Holmes til New York Magazine.

Lille Suri Cruise har i løpet av sine beskjedne leveår allerede rukket å bli et moteikon, i hvert fall blant kjendisbarna i Hollywood. Hun er alltid kledd etter siste mote, og mamma Katie klær gjerne datteren sin opp i dyre designerklær. Foreldrene Tom Cruise (48) og Katie insisterer på at det er den lille jenta selv som bestemmer hva hun skal ha på seg.


- Hun velger sine egne klær selv, det har hun gjort siden hun var ett og et halvt år. Hun er svært sta når det kommer til hva hun skal ha på seg, sier hun.

Men hun hevder at Suris lideskap for mote stammer fra henne, ettersom hun selv også alltid har designet og laget sine egne kjoler.

- Jeg startet å lage klær til Suri allerede før hun ble født. Jeg designet, og så fikk jeg en syerske til å sy dem sammen. Jeg er ikke så flink til å sy selv. Som barn tegnet jeg alltid klær, og elsket stoff. Da Suri ble født ønsket jeg at hun skulle få klær laget spesielt for henne av meg,

Katie har stor tro på sin datters stilsans, og lar henne til og med velge sine egne antrekk til den røde løperen.

- Da Tom og jeg dro på Met-ballet for et par år siden hadde jeg på meg en vakker rød kjole, og ett par kongeblå sko, som jeg egentlig ikke hadde tenkt å ha på meg. Men Suri tvang meg til å ta dem på, så da sa jeg «Okay, jeg stoler på deg».

Katie Holmes og Tom Cruises datter Suri, har flere ganger blitt overservert med høyhælede sko, noe som har skapt debatt i kjendismediene verden over.

Om ikke så lenge, er det en mulighet for at vi får se Suris kreasjoner på Cruise-familiens eget realityshow...

Bli fan av Seher.no på Facebook her!      

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Se, de har helt lik kjole!

MED PÅ MOTENE: Grønt er i vinden om dagen, og det har Suri Cruise fått med seg. Foto: Stella Pictures
LAVE SKO: Suri Cruise blir ofte sett med høyhælte sko, men hun ser minst like søt ut med disse grønne og lilla stølvene. Foto: Stella Pictures
TIDLIG KRØKES: Suri Cruise har valgt ut sine egne klær siden hun var ett og et halvt år gammel. Foto: All Over Press
SHOPPER SAMMEN: Katie Holmes og datteren Suri er ofte ute og shopper sammen. Her er de i New York. Foto: Stella Pictures
LIKE: Katie Holmes og Suri Cruise matcher hverandre gjerne. Foto: All Over Press
SURI BESTEMMER: Lille Suri pleier å ha en finger med å spillet når mor skal kles opp til den røde løperen. Foto: All Over Press
LIKESINNEDE: Her har Suri Cruise funnet seg en like moteglad liten venninne. Foto: All Over Press
TRENDSETTER: Suri Cruise er kjent som den yngste trendsetteren i Hollywood. Foto: All Over Press