Hollywoods lengstlevende ekteskap

Se hvilke stjernepar som har holdt sammen i tykt og tynt.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ikke lett å holde et ekteskap vedlike når man er travelt opptatt som skuespiller, musiker eller produsent.

Mange stjernepar velger å gå fra hverandre på grunn av at tiden rett og slett ikke strekker til. Heldigvis er det fremdeles noen superpar som har holdt ut med hverandre gjennom flere tiår.

SE VÅR OSCAR-SPEIAL HER

- De som ønsker å bli kjendiser har ofte mange traumer, forsvarsstrategier og sans for drama, og det er egenskaper som ofte ikke gjør seg i et forhold. I tillegg lever de i ulike verdener og er borte fra hverandre over lengre tid. Mange er svært narsissistiske og vet ikke hvordan de skal ta vare på hverandre, sier Dr. Drew Pinsky til Access Hollywood.

Faktisk skiller så mye som 65 prosent av kjendiser seg. Men det er ikke bare håpløst med kjærligheten i filmbyen.

Skuespillerne Meryl Streep fra «Mamma Mia», Dustin Hoffman fra «Rain Man» og Jeff Bridges fra «Tron», er blant de som har holdt ut aller lengst.

Dustin Hoffman og Lisa Gottsegen

Selv om Hoffman (73) har uttalt at ekteskap er noe rart og merkelig, så gjør han en ganske så god jobb med å holde det vedlike.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer