Hollywoods korteste ekteskap

Trodde du Sinead O'Connors ekteskap tok førsteplassen? Tro om igjen...

OVER OG UT: Det tok bare 18 dager før ekteskapet mellom Sinead O'Connor og Brian Herridge var over. - Jeg måtte sette ham fri, har hun uttalt etter bruddet. Foto: All Over Press
OVER OG UT: Det tok bare 18 dager før ekteskapet mellom Sinead O'Connor og Brian Herridge var over. - Jeg måtte sette ham fri, har hun uttalt etter bruddet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Hollywoods korteste ekteskap nederst i saken!

SEHER.NO: Mange av dem har vært sammen i flere år før de gifter seg. Men i Hollywood har man nesten ikke blitt ferdig med hvetebrødsdagene før ekteskapet er over.

Tidligere denne uken ble det kjent at sangerinne Sinead O'Connor (45) skiller seg etter bare 18 dager med ektemannen Brian Herridge (38). Men i Hollywood er det intet nytt at kjærligheten er over før den har startet.

Reality-babe Kim Kardashian (31) og basketball-kjæresten Kris Humphries (26) holdt overdådig bryllup på en luksuseiendom i Montecito, California i august i år - med flere hundre av deres nærmeste familie og venner. Men sjokk-bruddet kom etter bare 72 dager.

Om det er penger eller økt populæritet som gjør at Hollywood-parene haster inn i det hellige ekteskap, vites ikke. Men det er sikkert og visst at både Kim Kardashian og Sinead O'Connor ikke er de eneste i kjendisverden som har søkt om skilsmisse bare dager og uker etter at de har gitt sin utvalgte sitt «I do».

Seher.no har her samlet et knippe av de ekteskapene som har hatt kortest «levetid» i Hollywood.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: John Legend fridde til sin norske kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer